Lajmet aktuale

   

Për lajme si ky, Peja, Kosova e as gjithë kombi ynë, nuk kishte si ti degjon e as komenton ndryshe pos si lajmin më të keq, lajm i cili nuk po më besohët edhe pse fatkeqsisht realitet.

Ngushllime familjeve të viktimave, ashtu siq do doja ta ngushlloj vehtën për këtë lajm trishtues për mua.

Thërras gjithë të revoltuarit atje që ti ulin gjakrat dhe të sundoj urtësia, të kuptohet arsyja për qetsi.

Rastet si ky, Kosovën e plandosin akoma më keq. Larg nga këto forma mospajtimi, kjo formë na vret gjithë neve.

I shqetsuar nga larg nuk kam si ta vazhdoj më shumë se kaq krejtësisht i revoltuar para TV ekranit…

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4574398815913546