Nga shtypi

  Kënaqësi e madhe ta shohim Villën e yllit të sportit tonë në Zvicer z. Xherdan Shaqiri, një pamje kjo sa të krenohemi po aq sa jemi krenar më karrierën e tij sportive këtu në Zvicër.

Kjo është djerësa, është mundi tij por ka jo pak të cilët kanë villa të tilla në Zvicër të ngritura nga fitimet e tyre në Kosovë, madje ka edhe të atillë të cilët paguajn banesa pa mbuluar të ardhurat këtu në Zvicër por mbi 60%, finansimimi i jetes tyre këtu vjen nga Kosova, kjo nuk është ilegale por paksa e dhimbëshme por ja se liria e njeriut për ta jetuar jetën ku don është kjo…

Nese Kosova nuk i hap rrugë punësimit dhe sundimt të ligjit, investimet kapitale, lere se do mungojn atje por për fat të keq nga atje biznesi i fitimit bartet këtu në Zvicër në vend se e kunderta.

Unë nuk flas pa mbulesë, jam percjellës fanatik i funksionimit të jetës dhe ligjit në Kosovë.

Kosova fal Mergates sajë në Zvicër, sa i perket ekonomisë dhe zhvillimit sajë, nga perzierjet e bizneseve mund të quhet një Kanton i Zvicrës

Të krenohemi më z. Shaqiri dhe karrjerën e tij sportive, puna dhe kapitali tij është nder për ne.

Lexo më shumë në të perditshmën këtu ,,20 Minuten” :

Lidhja :

https://www.20min.ch/story/so-soll-xherdan-shaqiris-traumhaus-aussehen-958132878890

Luzern 07.09.2021

Xun Çetta