Familiare

  Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë dhe shejtanët e tyre lokal.

 

Rruga Trubuhoc Prishtinë dhe ndalesat gjatë rrugës ku vizituam bustin e plakut të urt Anton Çetta e me pas ne Restorant Kalifornia.

 

09.07.2021

 

Facebook :

 

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4390173701002726