Familiare

   

Po, vertetë nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal në psension !!! po unë tek tani jetën po e filloj more hejjj.

Sejcili nga ju ditëlindjën mund të ma uron por jo të më qitni në pension, bërja për vendin si veprimtar, ushtar a politikan i paster i cili ka mundësi të deshmon, pensionimin kurr nuk e duron.

Unë tek tani do të ja filloj maksimumin e fundit më e dhënë ngase ditët e rinisë tani po më lëjn dhe më i lirë do të jem. Urimet e juaja vetëm kështu i pranoj dhe më gjithë zemër bash të gjithëve ju falenderoj.

Mos harroni edhe një gjë, nga sot, nisur nga karakteri që kam edhe një plagë e re për mua po fillon, Zvicrës aq sa e meriton mjerisht nuk kam mundur më i dhënë, e thëm këtë ngase fal Zvicrës dhe karakterit tim që kam më krime çfarë do qofshin ato kurr nuk jam marr, vlerat e mija nese sadopak vërtetë i kam, burim i këtyre vlerave edhe Zvicra duhet më kënë.

Tortën pa qirinj dhe cakrrim kotat, tek pas dite do ti filloj ngase shpresoj e gjithë familja bashkë do të jemi.

Gëzuar këtë vit timin Jubilar puna tutje për vendin të gjithë neve na shkoft mbarë.

Për ta vet uruar dhe njëkohësisht vet ngushhluar vehtën time në këtë ditë pensionimi, unë po ju postoj këngën të cilën e adhuroj dhe rregullisht e dëgjoj, pra dëgjojeni këngën nga Meda

,,Doren në zemër“ dhe shihni ku kemi mund më kënë.

VIDEO:

https://youtu.be/wYM4V22NomI

Luzern 29.05.2021

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4273785945974836

Komentet në facebook :

Xhafer Zeqiri : Urime i nderuar Xun edhe shume vite te lumtura dhe pensionim te rehatshem dhe vazhdo te mbeteshe gjithmon vital sikur deri sot !

Shkelzen Çetaj : Uroj te keni shendetin dhe per shum vite e ta gezoni moshen e pensionit bashkë me Familjen

Avdi Fejzaj : Urime,shoq.

Albinë Ragip Bërdyna : Urime axhi Xun, edhe shume vite te shendetshme e pensionim te rehatshem bashke me familje!

Bedrush Nezaj : Urimet ma tê mira

Fadil Aliu : Urime, shendet dhe edhe shumë vite tjera.

Isa Maloku : Urime edhe 111.

Mehdi Dardani Prushi : Urime

Gani Blakaj : Urime e shendet

Mustaf Alimusaj : Urime dhe gezuar ???? ???? ????

Sylë Maksutaj : Urime ???? ???? ???? ???? ???? ????

Nexhat Shala : Urime

Halil Ahmeti : Urime ????  tjera me shëndet!

Muhamet Qetaj : Urime dhe gezuar!

Pren Marleku : Urime,te dyjat.Penzjonimin e gezofsh,shendet e çdo te mirë ne jetë

Osman Ferizi : Urime edhe 65 tjera me shëndet!

Mustaf Lajqi : U R I M E

Xhida Lumi : Shëndet e mbarësi i nderuar mikë ???? ???? ????

Gzim Radoniqi : E gezofsh

Safet Sadiku : Urime!

Enver Osdautaj : Urime e me shendet!

Shefki Arifaj : Urime

Agron Kelmendi : Urime e shëndet!

Sabit Gashi : Urime!

Halit Ismail Gashi : Urime e trashgofsh

Shaqir Qetaj : Urime edhe shum vite te shendetshme

Bexhet Pulleja : Urime

Murat Çetaj : Urime e shëndët i bofshë ????  vjetë.

Ibish Neziri : Urime! Edhe dhumë tjera!

Safete Shala : Shum urime daja Xun i befsh ????  të shendetshm pran me të dashurve tu ..

Shaban Nikqi : Burrat as nje her me Kalinin e Kohes nuk jan dorzu por jan for i i till je Xun Qeta te uroj shendet e jet te lumtur

Gjok Spaqi : Urime!

Shefqet Jashari : Urime e Gëzofshë pensionin!

Milazim Maraj : Urime Xun!

Hajrush Shoshi : Urime ditëlindja tezak, i bafsh 100 vjet, e gëzofsh edhe penzionin

Shyhrete Qetaj Camaj : Urime mixh pensionimi shendet e jete tgjate pran familjes ???? ????

Naim Cekaj : Urime e gëzofshe Pension e me Shendet

Osmonaj Sali : Xun Qetta urime 65 vjetori ni shendet te shendosh dhe jet te mir me ter familjen te jetojsh edhe 41vite me ni jet penzioniste temir me ter familje ???? ???? ????

Burim Januz Blakaj ;: Urime e shendet.

Gjergj K. Dodaj : Urime Xun Çeta !

Nasa Bern : Urime e gezofshi Pensionin me shendet te mir daja Xun Çet ta ✌️

Ragip Berisha : Urime ditelindja edhe 100tjera

Deme Jasharii : Shëndet e lumturi gjithmonë, o Xun shoqi!

Ejup Ahmetii : URIME XUN JU UROJ SHENDET HARMONI!

Xhema Shalaku : urime shendet

Pashk Dushi : E gëzofsh me sh’net e t’gjitha t’mirat pensionimin!

Fehmi Pireva : Gëzuar pensionin, shëndet!

Milazim Abazi : Urime Xun!

Mentor Mazrreku : Urime!

Xhavit Kabashi : Urime e pleqeri te shendetshme !

Gani Berisha : Shummë urime o Xun

Sefedin Berisha : Urime???? ???? vite te lumtura Xun Çetta !!!

Zymer Sadami Sylaj : Urime,shendet ???? ???? ???? ???? ???? ???? t'lumtura!

Fadil Qetaj : Urime xun

Beqir Krasniqi : Shume urime pensioni. Ta keni shëndetin.

Ilir Krasniqi : Xun urime

Dodona Qose : ti e gëzofsh, e qofsh i shëndetshëm, respekte

Nazim Morina : Shum urime ooo xun miku uroj edh shum vite te mira me shendet!???????? ???? ????

Nori Mehmetaj : Urime

Gani Ahmetxhekaj : Gëzuar! Jetë të gjatë!

Blerim Imeraj : Urime urime????

Palushaj Zef : Urime more djali ri ! Vjetët jan nr. kur ti je i fortë ! Shendet e jetë të gjatë !

Ismet Tahiraj : Xun Çeta , Zoti t’faltë jetën dhe shëndetin !Të tjerat do ti bëni si gjithmonë!

U r i m e !

Qendresa Çetaj : Urime ditelindja xhaxhi Xun gëzuar edhe pensionimi te urojm shendet e gjitha te mirat bashk me familje ???? ???? ????

Bujar Alidema : Urime????

Agim Haziri : Urime e gëzofsh pensionin, shendet e te gjitha te mirat!

Gani Nikqi : 100 te lumtura dhe plot shendet Xun Çetta e paq shendetin dhe jeten .

Vebi Fetahaj : URIME XUN SHOQI!

Sadik Cukaj : Hahaha urime shendet fat e gezovsh me shum shendet e fat me familjen plote Dashuri rrovsh sa melet me bor!

Xhevdet Çetaj : Uroj te keni shendet

Skender Tolaj : Urime dhe gjitha të mira në këte etapën e tretë të jetës ???? ???? ???? ????

Hasim Kryeziu : Urime Xun burri tani paske hy ne moshe te urtesise -urime.

Xhevat Gjini : Shume urime e shume shendet shoku Xun ! Të kesh jete te gjate! Pensionin harroje se shume pune ke para vetes ! Gezuar!

Osman Nikqi : Urime Xun

Milazim Berisha : Urime

Musa Tolaj : I nderuari dhe shumë i respektuar Xun Qetta, urime, urime edhe shumë e shumë vite tjera me gëzime dhe lumturi.

Sami Berisha : Urime

Martin Berishaj : E gezofsh ditelindjen me shendet Xun Çetta

Safete Hadergjonaj : Urime!

Behxhet Krasniqi : Urime. I gezofsh edhe ????  te lumtura!

Arbër Tupella : Urime

Rexhë Shpresa Morinaj : Urime urime i festofshë 100 me shendetë e lumturi ne jetë

Silvia Selimi : U befshit???? ???? i nderuar Xun plot shendet gezime dhe lumturi bashke me familjen tuaj!!!! Pause GIF Urime ne anglisht

Xhavit Gashi : Urime !????

Artan Qetaj : Urime edhe shumë vite të shëndetshme.

Luigj Shkodrani : Urime ditelendjen dhe 100 te tjera , shendet e cdo te mire paci ne jete ! Gezuar i nderuar Mik ! Zoti ju bekofte !

Tefik Ramadani : Urime e gëzuar z. Çeta!

Fadil Jashari : Shumë Urime ???? ???? ???? ????

Avdi Ceta : Urime ????

Agron A. Gërvalla : Urime dhe shendetë!

Ymer Berisha : Urime të përzemërta!

Pause GIF-Tortja

Sami S. Shatri : Urime, plote shendet e begati!

Ismet Mataj : Urime. ????  ishalla te lumtura me plot enerxhi.

Isuf Mavraj : Urime datelindja shendet

Hamdi Lalaa : Paq shëndetin e të gjitha të mirat zoti Çeta!

Tush z. Berisha : Djalosh. Urime. Mbi 100 te lumtura. Ke një karakter të fortë dhe bujarë miku ynë. Meriton te keni shëndetin dhe jetën e gjatë. Kjo botë rreth teje ndihet e lumtur me Ju.

Respekt.Te përshëndesim ngrohtësisht.

Driton Hetemi : Shumë Urime

Play GIF: Urime. U plakësh si Urtak.

Fazli Brahaj : Urime !

Ahmet Bllaca : Urime dhe i kalofsh te 100-tat me shendet dhe e gzofsh Penzionin .

Bujar Kelmendi : Urime

Smajl Shala : Urime

Adem Shala : Urime

Xhevat Sadrijaj : Play GIF

Shukri Gorqaj : Urime ditlindja dhe pensionimi shëndet.

Abas Fejzullahi: Nëse vetin e ke ndie ndonjëherë të ri dhe s'ke pasur kohë nga përpjekjet për veprimtari me mendue për pensionim tani që ke dalur në pension s`ka për të dalur kohë për të i grumbulluar gjithë ate që ke kaluar para pensionimit dhe dita ka me të kaluar më shpejtë dhe koha po ashtu nga puna që tani të pret pas 65 vitesh sepse s'je i detyruar të shkojsh në punë në kohën e caktuar por tash punon për ate se çfarë ti e shef më me rëndësi për ty e familjen tuaj e nëse para pensioni ke punuar 100% tash ska me të dalur kohë po të punosh 120% lidhur me të shkuarën. Paq shëndetin e të prift e mbara në punët që të presin.

Hysni Gashi : Urime dhe shendet!

Lorenc Prenaj : Urime!

Alban Hoti : Urime ta Gëzosh me familje.

Shaip Ademi : Urime ditelindja e gjithashtu edhe pensionimi paq shendet me gjithe familjen tuaj o z.Xun ...

Sheremet Krasniqi Godeni : Vite të bardha këto vitet që të kanë mbetur , se mjaft vite të zeza ke përjetuar në të kaluarën, o miku im Xun.

Lirie Mavraj : Urime daja Xun, te paçim me jete te gjate!

Gani Podrima : Shume Urime jaran edhe ???? te shendetshme???? ????

Yll Isufi : Urime Datëlindja ???? ???? ????

Muhamet Kelmendi : Urime dhe shendet!

Salihaj Muharrem : Hajde per hajr, shpresojme ta keni shendetin jeten e lumtur e te gjate, me gjithe te dashurit tuaj...Urime Urime...

Qendrim Ramadani : Urime ???? ???? ????

Florim Zeqa : Urime

Ukë Shala : Urime ???? ❗

Xhevahire Qetaj Idrizaj : Urime ditlindja xhithashtu edhe pensioni ishalla edhe shim bite tjera te lumtura me xhith familje ???? ???? ????

Mustë Rugova : Shume urime per Diten e Jetes! E gezofsh pensionin edhe shume e shume motmote!

Shkurta Rexhepi : Urime Xun Çetta shendet e tmira e pensonim te rehatshem!

Hajrullah Tërnava : Urime shoki, edhe ????  tjera te lumtura, edhe kjo periudhe e te jetuarit eshte nje krenari sepse e shijon ate qe ne te kaluaren e keni perjetua...!

Baki Sulejmani : Urime e ta gëzosh me miq shok e familje...

Shqipe Blakaj : Urime pensioni

Sabit Mehmeti : Urime e shëndet!

Vrana Konti : Urime Xun, kofsh me ymer t‘gatë!

Alban Çeta : Urime urime

Hasan Çetaj : Urime shëndet!

Li Ta : Urimë ????

Faruk Qeta :Urime o tezak

Idriz Metaj : Urime edhe ????  vite te lumtura

Avdi Drini : Urimet më të bukura Xun Çetta Edhe plotë të tjera më shëndet e mirësi!

Abdyl Nevolani : Urime.???? ????

Palokaj Josef : Xun shum Urime për 65 vjetorin e lindjes edhe urime Penzionin e Pleqrisë.

Pal Canaj : Shendet e gjithe te mirat

Fehmi Koci : Shumë urime baca Xun!

Fatmir Shatri : Urime nga zemra o Shalnjan!

Milazim Shatri : Urime

Arber Gashi : Gëzuar Xun Çetta

Saim Tahiraj : Urime pensionimin Xun, ju deshiroj shëndet të mirë, pleqëri të qetë edhe pse e di që nukë rrin rehat! Shfrytzoj kohen në maksimum , arhiven që ke bëje publike dhe mos e le të varrosur! Ju deshiroj gjitha t'mirat në jeten e re të pansionimit!

Mehdi Hyseni : Urime, Xun, shëndet e jetë të gjatë, kreativitet fizik e mendor- uroj e shpresoj që nuk do ta pranosh pleqërin ashtu siç nuk e ke pranuar Serbinë!

Selman Hoxha : Shumë urime,jetë e shnnetë

në paqe e rehatllak me familje e miq kallabllak????

Agron Cetaj : Urime urime gjitha te Mirat

Jusuf Ejupi : Urime dita e lindjes,miku im Xun. Shëndet e në mirëqenje, bashk me familje e miq!

Mark Z. Baftiaj : Pleqeri te lumtur Xun edhe sa ta do zemra jetosh i lumture.

Haki M Corleone : Urime, shendet Edhe Shumë vite tjera,e gëzofshë pensionin!

Xhavit Belaj : Shum urime ditlindjen dhe pensioimin ???? !

Pjetër Coli : Paç jetë të gjatë, shëndet e lumturi!

Nevruz Berisha : I gëzofsh edhe shumë dekada të lumtura e të shëndetshme o mik, se edhe vet jam qaty gati, e ky status po më jep zemër edhe mua, më shpresë se do fillon një epokë e re! Ty bile po ta kam lakmi për pensionin e Zvicrrës, ndërsa mua më pret pensioni prej 95€, respektivisht 170€, si Veteran i luftës, nëse edhe këto „benefite“, nuk na i cungon kjo Qeveri e ndryshimeve?! Gezuar për shumë mote, mik!

Nifa Cetaj : Shum urime???? ???? ????

Haxhi Grabovci : Shum Urime o Xun Qetta thasht zoti edhe Shum vite te tjera me Gezime e Shendet te mir

Maxhun Osmanaj : I nderuari Xun, lere pensionimin, por nisja nje jete krejt tjeter, te re, sepse njeriu jeton ne baze te rrethanave.Hajt more Gezuar o dhjaje i forte! Pac shendet dhe lumturi ne pjesen e rinisur te jetes!

Xhevat Qeta : Urime, ditëlindja dhe pensionimi, të uroj shendet e jetë te gjatë

Muhamet Pllana : Urime, e i festofsh ????  ditelindje me shendet

Ismet Hajrullahu : Urime!

Aferdita Dervishi : Shendet e gezime per ditelindje???? ! Shendet e te mira paq edhe ????  vjet! Gezuar

Zymer Mani : Shum urime shtet e lumturi me familjen tuaj shoku Xun

Naim Maloku : Urime Xun! Ja ke ba munin, ke punu boll tani sa me gjate te e shfrytezosh penzionin.

Bislim Muja : Urime i nderuar ishalla 100 me shendet dashuri e shume gezime!

Play GIF: Shumë urime për ditelindje! Paq shëndet e gjitha tmirat më familje , urojm një shekull jetë për ty! U bafsh gjyshë e paq pleqni të lumturë???? ???? ????

Vaxhid Xhelili : Urime e shendet!

Dren Çeta : Urime Xun Qetta festofsh edhe shume vite te tjera Legjend ❤️

Zeqir Mehmetaj : 111

Nuri Pulaj : Pleqėri të mbarë o Xun Çeta ,

Bekim Berisha : Urime shendet,i bofsh???? ????  te lumtura!

Xun Çetta : Një afishim këtu si koment, çfarë thash e si perjetove parapensionimin dy vite më parë dhe si sot :

Eh më në fund sot 29.05.2021, jo në pension të parakohshëm por të rregullt letrat po më thojn!!! Edhe kështu nuk pajtohëm të pensionohëm. Unë punën e perjetshme nuk e ndaloj, thjesht nuk njoh pension, këtë fakt, të lazdruarve në politikë më duhët të jau thëm dhe ta din se unë siq kam qen do të jem. Vendin e lirë tash sa vite, politikan të lazdruar e zhbëjn por ne tonën në finale do ta bëjm, betimin në këtë ideal do ta mbajm, rinia për këtë ideal tek tani po fillon ngase kështu si ka shkuar nuk do të shkon.

Lexo nga pensionimi im i parakohshëm tash dy vite më parë :

Afishuar sot 29.05.2021 Ditëlindja tani në pension Facebook é

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4275853389101425

Ramadan Gashi : Urime, edhe shum tjera me shendet.

Betim Qeta : Urime urime i bofsh 100 vite???? ???? ????

Idriz Mehmeti : Urime, suksese.....

Ismet Abdullahu : Urime !

Anton Gjoni : Urime

Kenda Qetaj Gashi : Urime o Mixhë festofsh gjithmonë me shendet të mirë dhe e gezofsh pensionin???? ???? ???? ????????

Enver M Osmanaj :  Urime

Xun Çetta : Nese nuk po e zgjati në këtë falenderim, besomni se i dehur nga gëzimi as hidherimi nuk jam por lodhja e kësajë dite të vetën e bënë.

Të gjithëve komentues-e dhe klikues-e të urimit tim për këtë ditëlindhe Jubilare për mua ju falenderoj dhe uroj që të mirën në të ardhmen ta festojm gjithë bashkë. Natën e mirë dhe gjumë të embël të gjithëve.

Selman Etemi : Gëzuar ditëlindja e urimet me të mira përgjatë pensionimit!

Faruk Hajdaj : Urime e shende Xun Çetta  

Sadri Murtezaj : Perhajr Xun Djali!

Tima Arifi : Urime festofsh edhe shum te lumtura e gèzofsh pensionin

Pause GIF

Xun Çetta : Dje nuk me lan me paguar per ditelindje e tani po shkoj ti revanshoj pagesat e tjerve per ditelindjen time. Foto e deshme, neser hapen lokaler. Foto:

 

Qamil Ulaj : Urime shendet e gjitha te mirat

Ahmet Asani : Urime ditëlindja edhe pensionimi Xun Çetta! Shëndet e t'mira mik i nderum!

 

Xun Çetta : Ashtu si dje edhe sot, nuk me lejn xhepin tim ta preku dot. Ne Liste te zeze ju thash disave die e disave sot se ju kam shti, po pse ne ditelindje time me u perzi.

Xun Çetta  :Tu rrit ndera Zaim djali por ne kuletë mos msyj i pari.

Ali Ganijaj : Shumë urime, paçi jetë të gjatë e të lumtur!

Albana Cetaj Kurbogaj : Shum urimee ???? ???? ????

Ali Daci : I bëfshë ????  të shëndetshme e të lezetshme Xun Çetta   

Ramë Jahmurataj : Shnet e t'mira!