Rrefime

 Këto ditë ngarkesash më organizime të ndryshme, takime dhe jo pak punët private kanë bërë që të mos jem prezent në facebook dhe info-cetta, por vullneti po perballon e ndihmon të mos ndalëm.

Sot pas 40 vite takohëm më mikun, bashkëfshatarin tim të respektuar Niman Bllakajn i cili si pasojë e pushtuesit të egër Serb, aj, pra Nimani perfundoj pertej Oqeanit në kontinentin e ri pra në Amerikë derisa unë në kontinentin e vjetër Europian në shtetin më të sigurt pra në Zvicër.

Pas takimeve që patëm edhe më shokë të tjerë në lokale të ndryshme, ne shkuam duke shetitur Prishtinën këmbë dhe duke evokuar kujtimet në gjitha vendet e qytetit të cilat mbajn kujtime të forta.

Kosova do të bëhët mirë sa që fëmijt tonë sapo ta kuptojn dhe binden për kthesat, nuk dijm a do të na falin pse i lam si Mergimtar jasht vendit tonë. Ky ishte perfundimi për kaq kohë sa kaluam bashkë.

Prishtinë 28.04.2021

Xun Çetta

Facebook : https://www.facebook.com/xcetta/posts/4179422925411139