Politikë

   Nuk kam kohë të tjerri analiza për ta gjetur guralecin në deti, nuk di kush jan ata dhe çfarë i shtynë apo kush sponzorizon frikacakët që të kërkojn guraleca në detin e madh UÇK ?

Jo pak reagime i kuptova si frikë e tyre ndaj fjalës së Kryetarës ( Presidentës ) zonja Osmani.

Disa nga reagimet e sotme i pash dhe vlerësova si të marra dhe frikacak, madje ende të dyshimt ata apo ato në emrin e lavdisë sonë UÇK, emer i madh ky të cilin e keq perdorën kush si diti e mujti dhe e bënë të pushohët pak thirrja në të.

Në mos të gjallët, UÇK jan deshmorët, ju lutëm, a ka logjikë të frikësohëm nga ndryshimi apo falsifikimi i emrit deshmor dhe i UÇK-së ? do të frikësohesha vetëm atëhere kur unë vet ende nuk jam bindur në realitetet e reja të lirisë dhe çlirimit të vendit tonë, çlirim ky i cili nuk ka ardhur nga frikacekët edhe pse shumë badihavgji e aspak meritor, po e kullotin lirinë tonë, ndonse edhe këtu është frika mos dikush mbetet pa kullosa në politikë...

Mos komentoni e as të mereni më frikacakët të cilët frikësohën nga hija tyre e keqe.

Vetëm të marrët në politikë, të kompleksuarit në mendje dijn apo i shtyjn të tjerët të kërkojn guraleca në deti.

Luzern 10.04.2021

Xun Çetta