Politikë

 Agim Veliu, Driton Selmanaj dhe Avdullah Hoti kalojn në PDK, kështu si deputet opozitën e dobësuar u dashka më e mbështet. Ky i fundit na befasoj por Isa Mustafa si më zor në PDK, z. Hotin e qoj që terminalët doganore nese mund ti shpeton.

Sot nuk është 1 Prilli e as ëndërr këtë nuk e kam parë, por deshta ta kujtoj për here të fundit kohën se si dinin ata të spekulojn !!!

Stop kohës së spekulimeve, Kosova do të ndryshon.

Luzern 05.04.2021

Xun Çetta