Kulturë

  Dje, Tirana zyrtare për herë të dytë brenda javësh, vaksionoj Mantilbardhët e Kosovës në Kukës më mbi 500 vaksina anti COVID, ajo çfarë dallon faktin si akt i mirë, parase ta vaksionoj stafin mjekësor atje, filloj më Kosovën...

Uroj dhe shpresoj që sa më shumë e më shpesh të shoh dhe degjoj hapa të tillë integrimi ndershqiptar në gjitha fushat e jetës Shqiptare.

Luzern 28.03.2021

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/4083628174990615