Politikë

  Po, kjo që thotë ky z. Eftov ka shumë të drejtë pa dallim pse këtë realitet e trajton pastaj më prirje politike dhe tendenca më porosi diplomatike në politikë që ka.

Kosova vertetë flen mbi miliardat e sajë të pasurisë nentoksore të cilat endi nuk guxon njeri i gjall ti zbulon e lere më ti shfrytëzon. Janë tjerë faktor pse kjo fatkeqsi Kosovës po vazhdon ti ndodh dhe kushton kaq keq.

Edhe mua, shumë miq, shokë e dashamir, ka kohë që kur më zë gati kercnues më thojn : ,, Xun ti nuk je për të ju dhimbësur dikujt, ti nuk po din se po flen mbi para më atë arkiv që ki”

 

Kështu më kanë thenë të shumt, duke filluar nga Prof. Martin Berisha, miku Muhamet Imeri, z. Sami Dermaku e shumë e shumë tjerë të cilëve nuk po ju lakoj emrat këtu edhe pse në besim lakova këta emra por, harrojn se janë faktor të shumt pse nuk lejojn të luhet më arkiv !!!

Ti mund ti nxjerrësh ato por vetëm tjerët të perfitojn dhe ti të mbetesh shumë më keq se ata të cilët të eksploatojn.

Kosova mjerisht është po në këtë situatë, ose unë jam në situatë të vështirë siq është Kosova më këtë plagë e cila po i lengon …

 

Dëgjo më vemendje këtë VIDEO nga z. Eftov pa dallim politikave tij e në veqanti këtë VIDEO do duhet ta dëgjojn expert tonë ekonomik dhe mirë ta analizojn për të parë, ku vertetë jemi më reserset tona reale të pasurive tona nentoksore.  

Degjo z. Eftov nese e kupton gjuhën dhe orientimet e tij politike :


VO CENTAR Kosovo lezi na milijardi dolari!?

Vasko Eftov në YuuTube

 

VIDEO:

https://youtu.be/FPVCpYnziVo

 

I shoqërohet kjo VIDEO edhe pse më tendencë politike gjithëashtu por fjala është të pasuritë nentoksore :

 

VIDEO e rrallë Kosova 1965 :

https://www.facebook.com/dukagjininews.info/videos/200189881741326

Ripublikuar 31.12.2013

Xun Çetta