Kulturë

 Urime të pasurve në paketë, më shpresë se do të kontribojn më ndershëm në këtë planet si dhe, urime të varfërve kudo që janë, shpirtin e lenduar vërtetë e kanë por të qetë ata janë dhe per më mire shpresa duhet ata ti mban.

Ishte ky një urim për të gjithë në këtë planet, ku diku festa veq ka fillu, a neser më tjerët mundemi më u dëgju si dhe mes veti më u uru.

Lexo të ngjajshme si afishim nga 30.12.2017 sot 30.12.2020 :

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3844136705606431

Para urimi i vitit të ri për planetin tonë

Uroj ngopjën e ultra të pasurve të jashtligjshëm në gjithë planetin tonë dhe uroj mbijetesën dhe shijimin e jetës më të mirë të mundshme për gjithë të varfërit e planetit si produkt i pasurimit të më lartë uruarve, pra të pasanikve të jashtëligjshëm në gjithë rrozullin tokësor.

Më në fund, i uroj kthesa mbarësie planetit tonë në bashkëpunim të shëndosh më planetet tjera, andej kah po shkojn dhe synojn të ikun të pasurit e krimit të këtij planeti.

Një bashkëpunim i shëndosh mes planeteve tona tashmë të nderlidhura për një jetë tjetër të perbashkët e cila shpejt do të startoj, pra si jetë e yjeve, jetë e hapësirës,kjo nderlidhje , ky bashkëpunim mes planeteve edhe mund ta ndal turrin e atyre njerëzve, atyre fuqive të krimit të cilët apo cilat mashtrojn vehtën se mund ta zhbëjn planetin tokë për të ikur vet andej në planetet tjera ku nuk njihet krimi i tyre !.

Krimi duhët të luftohët aty ku lind e zhvillohët e jo të transportohët si i panjohur atje ku mund të vazhdoj krimi i jetës së njerëzimit.

Luzern 30.12.2017

Xun Çetta

info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article...

 

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/1727602760593180