Lajmet aktuale

    Solidarizohemi më perkrahjën e çfarëdo ndihmave në këtë situatë e cila preku Kroacinë. Jemi me popullin Kroat në perballim të gjendjës e cila shpresoj dhe uroj të kaloj më sa më pak viktima.

Populli Kroat, ka kaluar dhe do ti kalën edhe këto situata si gjithëherë pa u ligështuar. Jemi bashkë me ju në këto situata Kroaci.

Një Video shumë e shkurter për informim dhe pamje të pjesshme :

Top News - Panik në Kroaci/ Tërmet me magnitude 5.2

VIDEO:

https://youtu.be/duix6gmJDHQ

Luzern 29.12.2020

Xun Çetta

 

Facebook :

https://www.facebook.com/xcetta/posts/3841668009186634