Politikë

  Po, vertetë z. Bahri Cani bash po na mëson se si të pavarësohemi edhe kur monopoli medial po na pengon. Bahriu, një gazetar i vjetër e më pervojë, ka hapësira sa të dojë, por edhe si i pavarur, ai mendimet e tija na i ofron dhe më këtë VIDEO na sqaron, pa dallim Valon Syla çfarë mendon z. Cani reagon, nuk shan Bahriu e as fyen, por maskat e tjerëve Bahriu i shkynë.  

Më shumë, dëgjo  Bahri Cani : "Gërnaça" e "Shaca" apo "Schatz" e shpëtimtarë ? 21.12.2020

YuuTube VIDEO 25.12.2020 :

https://youtu.be/QAtz2qXfrNk

Luzern 25.12.2020

Xun Çetta