Familiare

  Kishte kënaqësi të shkojsh për pushime në Kosovë më fimi. Tash ata jan rritur dhe në Kosovë shkojn vet por edhe rrugëtimi më gruan ka lezet, Kosova atje na pret.

YuuTube VIDEO :

https://youtu.be/V75mze6Ib_U

Publikuar sot 14.12.2020

Xun Çetta