Politikë

   Unë, pas kaq lojërave, keqperdorimeve dhe pervetsimeve nga mundi i tjerëve në dekada për çlirimin e vendit tonë, ende nuk kam thënë fjalën time të fundit, një ndrydhje e shpirtit tim ky durim por shpresoj të ja vlen pritjës së gjatë e pa pasoja edhe pse perjetime të pergjakshme në heshtje kaq gjatë...

Kush mbet pa na folur në emer të luftës para syve të mij në publike ? O i mjeri unë çfarë kaperdiva dhe po më duhët të kaperdij...

Kur do ta vrasim heshtjën viktëmë për ball kaq zhurme politike dhe disa luftetarëve të cilët nuk ditën se ishim në luftë dhe tjerëve të cilët nuk lan gur pa rrokullisur për ta kap luftën për brirash ?

Edhe kësajë radhe vetëm si perkujtim, Xun Çetta, facebook 21. Juli 2011  

 

Armatim kishte gjithandej Shqipërisë, por ishte apo jo për ta futur atë në luftën çfarë po zhvillohej në Kosovë ?

Koment pergjigja ime më pas.

Xun Çetta : Armatim kishte gjithandej Shqipërisë, por ishte apo jo për ta futur atë në luftën çfarë po zhvillohej në Kosovë ? Kjo është një pyetje më përgjigje të hidhur edhe pse vullneti për çlirim nuk zgjedh aq shumë…

Unë,nuk bëra biznes më armatim e as më lirinë e fituar dhe gjakun e dëshmorëve...Unë nuk kam thënë ende fjalën time po as rrëfyer për luftën.

Xun çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/photo/?fbid=219308728089265&set=a.101831929836946