Kulturë

Parase veteranët, i uroj të rënët edhe pse e kanë ditën e tyre të lavdisë së veqant. I uroj gjithë Veteranët e UÇK-së dhe periudhave tjera para kësaj Ushtrie të lavdishme e cila pati fatin ti jap fund pushtimit shekullor.

Pa e prishur urimin e kësaj dite, i uroj gjithëata Veterän të cilët dihën dhe dëshmuan më vepra e jo më letra si Veteran. Veteran i çlirimit të vendit more hej !!! emër shumë i madh ky, ta pyesim vehtën sa bëra për këtë vend ?.

Urime, paqin lavdinë dhe respektin Veteranët për të cilët nuk vëhën në pyetje kontributet e tyre.

Luzern 30.12.2018

Xun Çetta