Politikë

Nese gjithë këta pretendent për ta zënë vendin në historinë e rilindasve të kohës sonë ja dalin në format e veta një ditë, unë e shumë tjerë do të mbetëmi ndër më antikombëtarët e shekullit tonë !!! Po, e di se nese kjo praktikë veprimi në politikë kështu vazhdon, atje kjo rrugë do të na qonë, por prap, ne nuk do të ndryshojm, ne ,,antikombëtarizmin“ tonë do e vazhdojm si dhe ,,Riliondasit“ pretendent, le të mos ndalën nese kështu po ju shkon. Vetëm gjyqi i historisë dhe i popullit tonë, një ditë mund të na takoj e ballafaqoj.

Punët e fatit të vendit po thellohën më shumë se sa ne mendojm, sa më shumë informacione të kesh, ato të bëjn që jo publikisht të i shkëmbësh, sa janë të mira ti kesh po aq të rrezikshme pa i konfirmuar ato ti shkëmbësh. Bombardimit më informacione duhësh ruajtur më shumë se sa granatimit të artilerisë së kundershtarit. Ah ku jemi e ku do shkojm.

Luzern 28.12.2018

Xun Çetta