Kulturë

Mbrëmë në RTK mora lajmin për vdekjën e tani të ndjerit Halit Elshani, ishte prekse si lajhm i cili ma sjelli mendjën në sa e sa kujtime, të mira po edhe të rënda ato.

U ndjeva akoma më këq kur para 15 ditësh më shkruan në mesazh privat : ,,Duhet të ta jap librin Gjeneaologjia se at dit ne Staradran nuk ka ardh as kush. Vetem Ai qe e mund frigen eshte i Lire“

Tani po e kuptoj se më shendet paska qenë shumë keq edhe ashtu më ankesat qe kishte.

Ka kohë që kur po e thëm se, njerëzit po na ikun pa u pershëndetur më shumë shokë e veprimtar po edhe me sqarimet e mbetura si nevojë çfarë kërkon puna.

Ngishllime familjës dhe shukëve, U preht në paqe trupi i tij Lavdi.

Pas vdekjës së njerëzve, nuk është mirë ta praktikojm e të themi se po vdesin faktet, jo, ato mbesin dhe ka mundësi pershkrimi të pa falsifikuara. Haliti na shkoj ndjes pat, por kujtimet e realiteteve nuk mund të vdesin pa dallim çfare jan ato.  

Foto : Xuni-Zymeri-Haliti-Selatini e Shkëlzeni

 

Komentet facebook :

Sabit Gashi : Ngushllime per ket humbje te madhe. U preht ne paqe

Muhamet Kelmendi : Ngushellime!

Arber Sadiku : ngushllime familjes dhe shoqnis se tij lavdi veprimtaris se tij

Shqipe Berisha : Ngushllime

Jusuf Ejupi : Ngushllime familja,bashkëveprimtar e farefisi.

Kushtrim Shala : ngushllime

Ymer Halimi : Ngushellime familjes dhe miqve!

Naser Kuka : Ngushëllime!

Ali Ganijaj : Ngushëllime të sinqerta!

Mexhid Mehmeti :  Ngushëllimet më të thella familjes Elshani, ngushëllime miqëve dhe të gjithë atyre që e njohën dhe e çmuan të ndjerin Halit Elshani. U prehtë në paqe...

Sefedin Berisha : Ngushllime!

Muhamet Avdijaj : Ngushëllime i nderuar !

Osman Ferizi : Ngushellime ju dhe familjes!

Xhevdet Xheki Knushi : Ngushllime

Jetullah Fetiu : Ngushëllime

Meti Belaj :Ngushëllime familjes dhe miqëve të Intelektualit dhe atdhetarit të devotshëm, Halit Elshani!

Pashk Desku : Ngushllime

Tafil Cetaj : Ngushllime

Bajram Asllanaj : Ngushllime

Sokol Elezaj : Ngushllime

Mustaf Alimusaj : Ngushllime juve dhe familjes

Reshat Badallaj-Zhuriani : Ngushllime dhe LAVDI!

Sylë Maksutaj : Ngushllime Familjes.

Faik Demaj : Ngushllime

Adem Shala : Ngushllime familjes dhe miqëve të tij...

Naz Shatri : Ngushllime

Shtjefën Ivezaj :  PERANONI : NGUSHLLIMET TONA MË TË SINQERTA. PUSHOFTË NË PAQË.

Xhavit Belaj : Ngushllime familjes,miqve e dashamirve !

Bajram Kaqorraj : Ngushellimet e mija !

Fatmir Shatri : Ngushellime

Ramë Jahmurataj : Ngushëllime juve familjes, miqëve dhe dashamirëve!

Bexhet Pulleja : Ngushellime

Musa Tolaj : Ngushëllime familjes, shokëve dhe miqve.

Safet Sadiku : Ngushllime!

Zekë Sinanaj : Ngushllime juve Xun dhe familjes Elshani.

Osman Osmani : Ngushëllime familjarëve dhe bashkëveprimtarëve!

Xhevat Gjini : Ngushellime! I qofte i lehte dheu i tokes arberore!

Maxhun Osmanaj : Ngushellime familjes Elshani ! Respekt vepres atdhetare!

Niman Blakaj : Ngushllime

Hashim Thaci : Ngushllime lamiljes ju dhe shoqëris

Sam Eliot : Ngushllime

Mehdi Dardani Prushi : Ngushllime

Arianit Krasniqi : Ngushllime!

Ali H. Tahiri :Ngushllime.

Muharrem Kosumi : Ngushllime!

Ajshe Rexhbogaj : Ngushllime të cinqwera familjës

 

Shemsedin Zymberaj : E lusim Zotin qe ta dergoj ne Xhenet sepse vertet ishte njeri i mire

Musa Bajraktaraj : Familjes Elshani nga Staradrani, Zvicra, Brukseli dhe gjetiu, i shprehi ngushëllimet ma të sinqerta, si dhe te familjes time. Halitin e kisha shok të ngushtë, bashkëveprimtarë te pa lodhshëm qe nga rinia. pastaj shok te klasës ne Shkollën Normale të Pejës.Ishte bashkëthemelues i shoqatës atdhetare "Shqiponjat" me Musa Bajraktaraj, me te ndjerin Prof. Dr. Muharrem Carrabregu, me te ndjerin Profesor Isa Demaj, me te ndjerin Prof.Nimon Alimusa, Më te ndjerin Nimon Osmanaj dhe shum të tjerve. Haliti përkundër sëmundjes se ti të rëndë kurr nuk u nda nga kauza komëtare.

Xhafer Leci : Ngushëllime familjes,farefisit, miqëve dhe shokëve !

Ibrahim Egriu : NGUSHELLIME FAMILJES, FAREFISIT DHE MIQVE!

Aziz Morina : NGUSHLLIME FAMILJARVE DHE LAVDI PUNESE SE TI .

Dakaj Ramiz : Lavdi punes se tij

Cetaj Ramadan : Ngushllime

Selim Krasniqi : Ngushllime!

Ajete Pavata : Ngushëllime!

Fatmir Bajraj : Ngushëllime !

Gjergj K. Dodaj : Ngushllime!

---------------------------------------..

Dakaj Ramiz : Ngushllimi per gjithe shoket dhe familjen