Kulturë

Në mbrëmjën e kësaj date të 24 dhjetorit si natë festive e lindjës së Krishtit, më kënaqësinë më të madhe i uroj gjithë besimtarët shqipëtar koatolik, dhe nacionaliteteve tjera të këtij besimi, më shpresë dhe besim, se do mendojn e sakrifikojn, po edhe ti falin të tjerët që nuk i kuptojn ata, ashtu siq dëshmoj vet Krishti. Për jetë e mot qoftë livdi sakrifica dhe falja e mëkatit atyre që nuk kuptuan në kohë sakrificash.

Cakrroni gotat më mua në këtë ditë feste dhe mendoni për njerëzimin, kombin dhe fatin e popullit tonë. Paqja qoftë më ne dhe njerëzimin gjithëandej Gëzuar.

Luzern 24.12.2018

Xun Çetta