Politikë

Më binden, miq e dashamirë, të ndershëm e veprimtarë se po gabojm kur po shkruajm shumë e gjatë nga ku të këqijt po kopjojn në pezgjedhje dhë kështu po kalkulojn për të vepruar dhe mbuluar të keqën e tyre në politikë !!!

 

Ishte një akuzë e leht kjo të cilën shumë më mirë e kam identifikuar këtë të keqe e cila po na kushton dhe pajtohëm më kritikat por, edhe të heshtet është e vështirë.

 

Luzern 23.12.2018

Xun Çetta