Politikë

Të gjithë e dim se kur vjen mosha mblidhën kontributet kah i ke për pensionim por në veprimtari dhe politikë nuk ka moshë e cila të pensionon, aty ka veprim dhe mos veprim, të mos veprosh !, edhe si i ri ti je pensionist.

Unë më këtë koment mikut tim Martin Berisha nuk i bëjë fushatë atij as Janezit por i drejtohem që ta ndihmojm njëritjetrin që ti mbledhim kontributet tona të veprimtarisë kah i kemi ngase egersirat në politikë janë quer peshë dhe po keqperdorin djerësën, mundin, gjakun tonë .

Unë kam mjaft foto e video te ndryshme nga aktivitetet tona atje në Slloveni por ca foto të një takimi më rëndësi mjerisht më mungojn, e besa kam verejtur krimin tjetër ! edhe po tentojn ti zhdukun si foto, video etj.

Më shumë nga postimi ku komentova z. Berisha :

Martin Berisha me Janez Janshën fb 01.06.2018 ora 20 para 6 oresh

V nedeljo bodo Albanci dali svoj glas Janezu Janši in njegovi stranki SDS. 
Beseda velja!

Shqiptaret ne Slloveni, me te drejte vote, diten e diele, do te japin voten e vet per Janez Janša dhe partine e tij SDS.

Xun Çetta : Ju përshëndes të dyve dhe uroj të jeni mirë mik i nderuar Martin . Nese takoheni serish i thuan Janezit se Xunit të gjitha fotot respektivisht filmin me aparat ku pata fotografime me juve Janez me Igor Bavqarin, Boris Vuk Jasha Zllobecin e disa tjer aty, më i kanë konfiskuar në burgun e Lepogllavës kur i shkova në vizitë vëllaut tim. Nese mund te ketë ndonjë foto e pres nga ju të nderuar. Uroj ta kaloni mirë.

Postimi ku komentova mikun Berisha  :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1910211769039376&set=a.364884883572080.82492.100001517151775&type=3&theater

Luzern 02.06.2018

Xun Çetta

 

Komentet rreth zgjedhjeve të nesermen facebook  :

Pas zgjedhjeve në Slloveni, sot serish nga Martin Berishaj :

Martin Berishaj faxebook 03.06.2018 ora 23 , para 1 ore Slovenski volivci so se zavestno odločili za Janeza Janšo.

 Čestitke!

Sot votuesit ne Slloveni vendosen per Janez Janša!
Urime dhe faleminderit votuesve shqiptare ne mbajtje te fjales. Vazhdojme!

Xun Çetta :  Eh tani mund të ju uroj juve mik i nderuar Martin dhe z. Jansha pa i thënë vehtës e as opinionit të gjërë se bëra apo ndihmova diqka. Jo bash asgjë perjashtuar urimet të cilat po ju percjelli për mës këti postimit tuaj këtu ku po lexoj fitorën dhe nuk besoj të ndodh siq ndodh tek ne që neser në mengjes të permbysen rezultatet. Jo kjo nuk mund të ndodh në slloveni .
Urime mik i nderuar dhe të pergëzoj për gjitha perkushtimët tuaja për fitore.

Link lidhja :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1912496868810866&set=a.364884883572080.82492.100001517151775&type=3&theater