Lajmet aktuale

Sot gjithëandej, edhe pse plogsht ndihet një ambient festimi të 10 vjetorit të pavarësimit të Kosovës, kudo dhe nga cilido, akoma dëgjohet pyetja : A vërtetë po bëjm shtet ? Kësajë pyetje, po nga pjesa dermuese e qytetarëve i vjen përgjigja e fortë :

 

Po, për kundër atyre të cilët po e hajn shtetin parase të bëhet aj, ne si popull do ta bëjm shtetin dhe si shtet i pavaruur do ti marrim hapat tjerë drejt perspektivës tonë si komb shqiptar dhe në interes të gjitha nacionaliteteve tjera në Kosovë.

Gotatë e këtij mengjesi po edhe më kafe në dorë u ngritën më : Gëzuar, gëzuar, rruga jonë duhët të vazhdoj pa dallim rrethanave dhe pozicioneve ku na perplasë klasa politike.

Banjë e Pejës 17.02.2018
Xun Çetta