Lajmet aktuale

I publikoj këtu vetëm 20 foto nga shumë tjera sa shfletova dhe aspak të perzgjedhura po as që lidhën më dëshprimin tim pse Kosova nuk po ngriitet ekonomikisht e as në aspektin politik t`paktën pse po degradon njerëzisht.

Unë jam i keq ngase e shprehu keqardhjën e degradimeve në raportet ndërshoqërore derisa tjetri i cili e fsheh atë, nuk do të thot se është më i mirë, perkundrazi…

Të kemi pak më shumë sinqeritet mes veti i cili po na mungon garantoj se do të sheroheshim më shpejt e më mirë.
PS.
Fotot të cilat rrall i publikoj, nuk percaktojn adresë zhgënjimi por ishin 20 foto më 20 pika loti për Kosovën të cilën nuk po e gjëjë më mirë.

Luzern 06.02.2018
Xun Çetta