Lajmet aktuale

Uebfaqja ime info-cetta, është e mbrojtur dhe si e tillë, ajo nga kompania ku paguaj në SHBA, sipas kontratës, gjithë aktiviteti ditor skenohët çdo 24 orë për të mos humbur e as prekur njeri madja as hakerët. Klikimet tuaja në info-cetta janë, jo publike të cilat i dini vetëm ju për dallim nga facebook-u ku lidhjet tona mund ti shohin edhe të tjerët.

I falenderoj gjithë klikuesit në facebook të cilët nuk kanë pse fshehin lidhjet tona por, siq e dini tash sa kohë unë personalisht, preferoj që lexuesin ta kaloj nga facebook-u në info-ceta ku edhe klikimet jan jo publike.

Rritja e lexuesve ditor në info-cetta, mua më motivon dhe obligon të pergaditëm për hapat tjerë në këtë portal i cili në një të aferme të shpejt do të shihet shumë më ndryshe.

Sot, sapo lam minutat e fundit të kësajë dite, mund të ju thëm se pata rekordin e muajve të fundit më lexues të kësajë Uebfaqje për çka ju falenderoj dhe premtoj kthesa të reja këtu.

Info-cetta është prioriteti im publik, facebook-u  është rruga e cila ju sjell në këtë portal i cili shpresoj të jetë shumë më i pasur neser. Numri i lexuesve apo klikimeve ditor sot, arriti në 16.443, pra ishte kënaqësia ime kjo. Duke ju falenderuar, uroj ta kaloni mirë.

Statistika e klikimeve :

http://info-cetta.com/modules.php?name=Statistics&op=daily&year=2018&month=2&day=1

Luzern 01.02.2018

Xun Çetta