Nga shtypi

Kjo na bënë të kuptojm dhe mësojm se, nese nuk sillësh keq dhe nuk u ke sjellur ngacmime të këqija, as njerëzve e as bletëve nuk ke pse u frikësohësh

Është kjo një foto, e cila pas lindjës së fëmiut do duhet të ketë kujtimin më të mirë.

Lidhja nga mora fotografinë :

Fotosesioni i çuditshëm: 20 mijë bletë në barkun e shtatzënës!

Më: 4 shtator 2017 Në ora: 12:14

Gruaja shtatzene me blete ne bark

http://www.botasot.info/ndryshe-lajme/754691/fotosesioni-i-cuditshem-20-mije-blete-ne-barkun-e-shtatzenes/

Fotosesionet e shtatzënave thonë shumë për jetën, të tilla më në trend i sollën dhe yjet e njohura të showbizit, Kourtney Kardashian e Beyonce.

Por edhe më të çuditshme këto ide fotografish, i ka bërë një grua nga Ohajo, e cila nxiti reagime të shumta kur publikoi setin e saj fotografik me mbi 20 mijë bleta të gjalla që lëviznin rreth barkut të saj shtatzënë.

Bletari, Emily Mueller, 33 vjeçar, tha se insektet kanë qenë pjesë e madhe e familjes dhe biznesit të tyre, prandaj dhe kanë vendosur që të realizojnë një ide të tillë.

Luzren 04.09.2017

Xun Çetta