Politikë Kurrë mos thuaj kam humbur,thuaj ende s`kam fituar,sepse ka me ardhur dita e kemi me fituar kurse ata qe i janë frikuar humbjes dhe kanë kaluar diku tjetër kanë me u penduar...


---------------------------------------------.
Njeriu mërzitet nga fëmijëria dhe shpejton të rritet, e pastaj dëshiron të kthehet përsëri si fëmijë.

E humbin shëndetin e tyre duke vrapuar pas pasurisë, e pastaj e shpenzojnë gjithë pasurinë për ta kthyer shëndetin.

Mendojnë për të ardhmen të shqetësuar dhe harrojnë të tashmen, pastaj nuk e jetojnë as të tashmen as të ardhmen.

Jetojnë sikur të mos vdesin kurrë, dhe vdesin sikur të mos kishin jetuar kurrë!.

---------------------------------------.
Xuni:koment 11.05.2012

Ta mbytesh femërinë në vrap drejtë burrërimit,pasojat do ndihen më vonë. Burrërimi mund të zbehet si pasoj e këtij vrapi në femiri dhe frikës në pleqëri,lum aj qe ka kujdes.

Sa i përket të pasurve,jo gjithherë pasurohen se rezultat i shëndet të tyre si investim për të ju kushtuar më pas...Kapitali i të pasurve kryesisht është pjesë e varfërimit shtresave të varfera o Gjokë Paloka.

Të punosh 40 vite dhe jetosh si pensionist me 100 euro në kohën kur të quajturit tani kapitalist blejnë firmën ,djersën tuaj për pak para dhe më pas shesin pjesë oborri te asaj firme për ti marr ato pak investime dhe kështu të u mbetet firma falë !!! kjo tregon natyrën e kapitalistëve tonë...

A jetojnë apo vdesin këta sikur të mos kishin jetuar kurrë ? këtë nuk e di por e di se ne na u thye shpirti dhe tani në pleqëri po na fishkëllejnë brinjët e thyer o z. Paloka.
----------------------------------------------------.
Gjokë Paloka-11.05.2012

Më pëlqeu ky mendim i Zonjës Nokaj, prandaj e futa në mur, Z. Xun.
-----------------------------------------------------------------------------.
Xuni-11.05.2012

Edhe unë u pajtova dhe gjeta stimulim të i ambientoj këto më aktualitetin politik në Kosovë. Të ndihësh mirë më atë që lexon është e pa mundur të mos formulosh aktualitetin i cili dhëmbë...Pra zonjës apo zonjushës Nokaj i uroj sukses dhe uroj të hulumtoj si dhe plasoj tema të kësaj natyre...