Politikë

 

 

 

 

 

 

 

Të nderuar shokë,koleg e veprimtar,shkruani pa frikë se mos po përplasemi keq mes viti ,shkruani kudo qe mund ta gjeni hapësirën e publikimit të mendimit tuaj. Unë reagoj por ruaj tjetrin edhe atëherë kur mund ta plandosi keq pa dallim shokun,kolegen apo veprimtarin i cili nuk e meriton plandosën në këto kohë kaq të pa mëshira për veprimtar e atdhetar.

 

 

Unë jam i plagosur rend nga media në Kosovë dhe nga jo pak shokë e veprimtar po edhe pushtetar në koalicion më ato media,por siç e dini nuk mungoj në komente për ju miq të nderuar.

 

 

Miqësisht Xuni

 

 

Luzern 07.05.2012

 

 

Ri-dëgjoni vetëm këto 2 video në info-cetta.com

 

 

Video -1-

 

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=15&d=

 

 

Video 2-

 

 

http://info-cetta.com/modules.php?name=Video_Stream&page=watch&id=8&d