Politikë
Emisioni i Jeta Xharrës, kësajë radhe ,,Jeta në Maqedoni“ ishte një emision më vlerë të veqant për ta kuptuar situatën atje e në veqanti ishte më vlerë përkushtimi i Jetës për afrim të partive politike mbi interesat e partive tyre.

Thjesht Jeta i kritikoj të gjithë, aty ku ka vend të kritikohën dhe kështu sadopak të perafrohën ata në interesat e fatit të Shqiptarëve në Maqedoni. Kjo është hera e dytë që kur vlerësoj dhe publikoj punën e sajë e cila po dëshmon.

Humbjën e sa deputetve të Ali Ahmetit, Jeta do duhej të ja komunikoj Aliut si humbje të partisë tij por si fitore dhe mundësi akoma më të mirë që vet Aliu të bënë për Shqiptarët…

Tema tjetër të cilën do doja ta vlerësoj dhe komentoj është seanca e sotme parlamentare ku po votohej ligji i ri për veteranët e UCK-së.

Luzern 30.12.2016

Xun Çetta