Nga shtypi


  Përgjegjësia e publikimit dhe realiteti :  Po na çmendni apo vërtetë e thuani të vertetën ?

Nga ,,Bota Sot“ : Artikulli-I- :

Kadri Veseli dhe Hashim Thaçi “ndërtuan”, murin në Mitrovicë

Shkruan Mimozë Lakna më 28 dhjetor 2016 Në ora: 17:02

 Lëxo më Shumë:

http://www.botasot.info/aktuale-lajme/630452/kadri-veseli-dhe-hashim-thaci-ndertuan-murin-ne-mitrovice/

Artikulli –II- :

 

Bombë në hotelin ku qëndroi sot Edita Tahiri

Më 28 dhjetor 2016 Në ora: 20:48

 

Link- lidhja:

 

http://www.botasot.info/aktuale-lajme/630564/bombe-ne-hotelin-ku-qendroi-sot-edita-tahiri/

 

 Artikulli-III- :

Vdes një i ri Kosovar në kufi, nga pritjet e gjata

Lexo më Shumë :

http://m.indeksonline.net/lajmet/vdes-nje-i-ri-kosovar-ne-kufi-nga-pritjet-e-gjata-44817/ 

Në facebook-VI- :

Për tri ditë e netë, Serbia plaçkiti mbi një milion euro nga Mergimtarët tonë të cilët po vinin në vendin e tyre

https://www.facebook.com/xhafer1/posts/10211833559049491

Xun Çetta : Kjo është çmenduria jonë të cilën nuk e pranojm se jemi çmendur. Si të sherohemi nga kjo ? 

Luzern 28.12.2016

 

Xun Çetta