Kulturë


Uruar festa e Krishtlindjës gjithë besimitarëve Shqiptar të besimit Katolik e më gjërë në Botë

Festat e fundvitit, Krishtlindja dhe ndrrimi i motmoteve tek populli ynë, ishin, janë dhe po mbesin si festa tradicionalisht të pa ndara njëra prej tjetrës, festa këto të cilat populli ynë në vazhdimësi diti dhe po din ti feston dhe kështu ti kalon në harmoni si ditët më të mira të motmoteve gjegjësisht të ndrrimit tyre.

Uruar festa e Krishtlindjës gjithë besimitarëve Shqiptar të besimit Katolik e më gjërë në Botë, uruar viti i ri i cili uroj dhe shpresoj të na sjell ndryshime pozitive në vendin tonë.

URUAR e GËZUAR për shumë vjet  

Luzern 24.12.2016
Xun Çetta