Kulturë


Dhjetor 16. 2016 në 5:41.MD ·

Nga "LEKSIKON I AUTORËVE SHQIPTARË NË ZVICËR",
vjen
Xun Çettame “Një rezistencë ndryshe 1981 – 1999”, një jetë falë atdheut. Të lumtë Xun ! 

Koment në foto :

Maxhun Osmanaj : Xun Çetta një nga protagonistët kryesorë të demostratave të vitit 1981, publicist, veprimtar dhe atdhetar i kulluar. Nder dhe respekt!

Xun Çetta : FLM Maxhun i nderuar. Pa ndonjë fshehje realiteti, ju thëm se po ndihëm mirë kur sadopak dhe sado më vonesë do fillojn vlerësimet pa rezervime e ikje të qellimshme si ka shkuar deri tani edhe pse ju Maxhun i nderuar nuk ishit pjesë e këtyre politikave egocentriste. Ju falenderoj për respektin dhe komplimetet tuaja. Shëndet dhe uroj ta kaloni mirë.

Komente në link-lidhje:

Tahir Murtezaj: Tezak i nderuar,patjeter është ashtu siq thu ti, Xuni e ka pase lehte se rrënjët i ka ne atdhetarizem familiar, pa tjeter se gjerat i shkruan ashtu si kane qene.

Gani Vlahna : Pershendetje i nderuari veprimtar i palodhur i çeshtjës kombëtare.
Ke qene dhe do mbetesh si gjithëmon i perkushtuar ne mbrojtje te se drejtetes dhe te mirës se popullit shqiptar...

Xun Çetta :FLM z. Camaj, flm Tahir e Gani për besimin qe mbani në rezistimin tim në rrugën të cilës ju betuam. Ju kërkoj falje për vonesën por tash e 10 ditë nuk kam hap Facebook ngase isha atje dhe dokla deri në veri të Mitrovicës ku pash se çfarë po ndodh atje. Besnik i nderuar, në fb e ceke librin tim të botuar ,, Një rezistencë ndryshe" a në librin tuaj më permbledhje krijuesish, nuk e keni thënë këtë, të pakten nuk e lexova këtu ndoshta ka më shumë se kaq e që nuk e lexova, sidoqoft si çdokund po shpetojn lëshimet, të thuhet krijues e mos thuhet se cilin liber botova ! kjo del paksi e manget por tani shpejt do i kemi edhe tri tjera. Ju pershëndes dhe falenderoj

Bes Camaj : I nderuar Xun, sigurisht nuk e ke pasë librin në dorë se do t'a kishe parë që ke edhe dy faqe të tjera ku ceket vepra jote e parë (kaq kishim shënime deri në verën e vitit 2015) dhe ku janë zgjedhë dy poezi tuat. Por këtu në fb janë të shfaqura vetëm faqet e para të autorëve që gjenden në libër (siç është cekur kur është nisë prezantimi i tyre). Gjithë të mirat dhe përgëzime për librat e rinj.

Bes Camaj 2 foto poezi, autor X. Çetta :

 

Xun Çetta : FLM Besi, nuk e kam ditur, librin akoma se kam blerë ngase nuk premtoj koha te dal në promovim siq te kam lajmëruar.
Ju përgëzoj edhe njëhere dhe uroj të mos ndalëni.

Linku në profilin tim nga Besnik Camaj derisa unë isha në Kosovë

https://www.facebook.com/shkshz

Luzern 22.12.2016

Xun Çetta

info-cetta: