Politikë


Ah si po ikun vitët e bashkë më to edhe jeta e gjeneratës sonë !!!. Tërë ditën isha nga një pikë votimi në tjetrën, kjo foto e Shpendit është bërë në mesditë kur po votohej gjithëandej kësjë Komune. Fotot tjera në darkë pak para shpalljës së rezultartuit, janë në arkiv bashkë më sqarimet e tyre si foto veq e veq.


Si mund ti vlerësoja tani këto tri (3) vite qeverisje të Shpend Ahmetit ? kjo me mbetet ta thëm në hera tjera, por një gjë mund ta thëm tani. Nuk po ndihëm mirë kur po shoh se e kam humb vullnetin po dhe guximin që ta ndihmoj dikë në emër të ndryshimeve parase të sigurohëm për bashkëpunim pas fitorës.

Postimi im para tri vitesh në facebook :

Dita pas fitorës 02.12.2013

Heshtja e humbësve në Prishtinë është e madhe,në ditë morti po përngjan kjo. Kultura e fituesve po ashtu është e madhe dhe në nivelin e duhr. Nuk po rrahen daulla fitorëje dhe as nuk po ngrihet koka ashtu si jemi mësuar ti përjetojm fitorët e të pa kulturuarve politik përball humbësve të përbuzur,tani po ndodh e kundërta,fitorja në atmosferë të kësajë dite është ballansuar më humbjen e cila do bindet se kemi fituar të gjithë bashk ngase Prishtina është e qytetarëve të saj e jo e partive politike aq më pak e liderëve të tyre.


Ti kthehemi pak edhe atmosferës së facebook-ut...Këtu, situata pas fitorëje është paksa ndryshe,ka zëra e ndonjëri edhe i tepruar në anën e fitorës,vërtet e kanë reflektuar guximin dhe para uruar ndryshimin kohë më parë por jo mirë të fyhet humbësi e as disa facebook-as që nuk lan gur as baltë rrugësh pa hidhur në VV-në dhe në emrat e saj. Tani po fillon praktika tjetër,jo fjalë por vepra konkrete të cilat qytetari, i ndien, iprekë dhe i sheh pa ato daulla forklori politik si na kanë turturuar tash sa kohë. . .


Tash pas pak ditësh më dhimbje akoma më të madhe dëtyrohëm të ndahem nga Prishtina dhe të iku për mërgim, atje ku tërë jetën po mbetëm shtektar sa në Kosovë sa në perendim,varësisht klimave politike dhe nëvojës për shendetin e saj. Uruar qytetarëve të Prishtinës dhe Kosovës gjithëandej,uruar VV-së dhe uruar fitorja z. Shpend Ahmerti pa harruar ta përgëzoj për fitore edhe zonjën e parë të Prishtinës.

Link.lidhja në Facebook :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=687396547947145&set=a.101831929836946.4245.100000304171597&type=3&permPage=1

Më shumë në info-cetta:

http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=314

Luzern 02.12.2016

Xun Çetta