Politikë


Tashmë po e dimë se të gjithë jemi të ngarkuar dhe të hapur pas leximeve, postimeve, e dikush pas hulumtimeve dhe permbledhjeve tyre, por dua ta thëm faktin, se nese rralloj publikimet, unë nuk heshti e as ndalëm në komentimet tek te tjerët.

Ja vetëm dy komente të dy postimeve të njejtit autor:

Hajrush Behluli sillu,sillu botë e vjetwer fn 26.10.16

https://www.facebook.com/hbehluli/posts/10154102228147775?comment_id=10154103611497775

Sillu, sillu botë e vjetër.

 
Ne vazhdojmë me këtë logjikë edhe pas sa vitesh.

Xun Çetta : Nuk është bash leht e jo gjithëkush të mbetet i pavdekshëm. Tash nuk po e di a u ngjall Konica apo u ngjallën dobësit, sëmuerja e pushtetarëve nepër kohë ?

 

Hajrush Behluli : I nderuar z. Xun Cetta mendoj se kjo e dyta. Respekte.

 

Xun Çetta : Flm për sqarimin i nderuar, ma ndihmove ti ndaj dilemat ngase më Konicën po flas e rri në monolug bukur shpesh dhe mendova mos qenka ngjallur. Shendet 


Shkrimi i dytë po nga Hajrushi dhe komenti im :

Hajrush Behlulidje 27.10.16 në orën 9:04.MD ·

Kështu nuk mbrohen vlerat e shenjta të UCK-së
Këto vlera do të mbroheshin me punë dhe ndershmëri per cdo ditë, në cdo minute për 18 vite me radhë.

Tani është shumë vonë dhe do ta vuajnë disa që e kan pas taksirat dhe do të njolloset lufta jonë clirimtare.

Tani priteni makinerinë vrastare serbe e shëndërruar në makineri diplomatike kunder Kosovës nëpër gjithë botën.

Xun Çetta  : Pjesën e parë ta pranoj i nderuar, vetëm ashtu si thua dhe vetëm në atë mënyerë do ishte mbrojtur UCK-ja, lufta jonë çlirimtare dhe bërja për vendin tonë pas lufte.

Pjesën e dytë nuk e pranoj edhe pse diplomacitë e tavolinave pa muskuj, besa edhe pa nderë e moral sa e meriton dhe i duhet njerëzimit, vertet janë aktive dhe po levozin çdo gurë të asajë çfarë kemi arritur deri këtu. Pa dallim këtij realiteti, unë nuk mendoj se do ja dalin në ato permasa si thuani ju Hajrush.

Krejt vonë, po ashtu nuk mendoj se është bërë për të filluar të levizim për mbarë. E keqja është se, më të mirët dhe më të perkushtuarit, ne po i bllokojm, po i poshtnojm e besa edhe po i eliminojm nga mundësia për të bërë per vendin tonë.

Shendet i nderuar.

Hajrush Behluli : I nderuar, ashtu eshte z. Cetta por tek e fundit pjesa e pare i thot te gjitha. Pjesa e dyte eshte nga frika nese vazhdojme te sillemi sikur deri tani.

Linku:

https://www.facebook.com/hbehluli/posts/10154103358532775

Luzern 28.10.2016

Xun Çetta

 

 

 

Beschreibung: Fotografia e Hajrush Behluli