Politikë


 

Shkëlzen Gashi facebook 22,10.2016  pro Bashkimit Kombëtar më faktet

"shqipëria etnike, bashkimi kombëtar, nëse dikur ishte ëndërr e patriotëve shqiptarë, tani është domosdoshmëri e kohës. bashkimi kombëtar do të thotë më shumë hapësirë jetësore, më shumë bukë, më shumë kulturë, më shumë stabilitet shoqëror e shpirtëror"

Nexhmedin Spahiu gazeta "kombi", tiranë, korrik 1991

170 Ti, "Mustaf Lajqi", "Islam Musliu" dhe 167 të tjerë pelqeij këtë

4 shpërndarje, Komentet 9 nga 33

Komenti im:

Xun Çetta: Nexhi, prap do të jetë i këtij mendimi por është i shkatht në situatat politike në tranzit. Nuk është fajtor Nexhi pse ne nuk dim e as nuk bëhëmi vallëtar të situatave politike në tranzit.

Nuk është Nexhi politikëbërës i këtyre politikave në tranzicion por është vrojtues i mirë, është opinionisti më e zëshëm e këtyre politikave më rezervat e tij të cilat shumë lexues nuk e kuptojn bash leht atë.

Po ta lexosh më vemendje herëpasherë Nexhin e kryesisht së fundit, ai në format e veta të shkrimit sinjalizon ikjën nga këto politika në tranzicion të cilat një ditë jo të largët do të avansojn ndryshe nga këto politika të cilat imponuan këtë politikëbërje tranzit.

Në këto perplasje opinionësh, qoftë diametralisht të kunderta, ta ruajm njëritjetrin aq sa tolerohet dhe kështu mund të krijojm kushte për ta ndryshuar këtë situatë e cila nuk është e leht. Kështu edhe ndikojm më leht në njeritjetrin e jo më prapaskena, fyerje dhe forma tjera të cilat nuk ndikojn për të na bashkuar në një pikë të perbashkët, sigurisht kënd më herët e kënd më vonë.

Link statisi i Shkëlzenit:

https://www.facebook.com/shkelzengashi/posts/10155354823378294

Luzern 23.10.2016