Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (28):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2016


22.05.2016  

Mimoza Kusari në mbrojtje Donika Gërvallës, në LDK ka pushuar demokracia
Kryetarja e Komunës së Gjakovës, Mimoza Kusari-Lila, i ka dalë në...

22.05.2016  

Edhe dy prononcime mbi rastin e zonjës Gërvalla:
1-Arben Gashi i reagon partisë: Burra gabuat me Donika Gërvallën...

21.05.2016  

Dy shërbime jo zyrtare, larg parimorëve, idealistëve dhe veprimtarëve të denj
Lexo serish këtu :...

21.05.2016  

Parimor e idealist të rrethuar me jo parimor, dihet fati dhe mundësija e tyre
Tash sa kohë u pa se, parimor dhe idealist të rrethuar me jo parimor,...

21.05.2016  

Vrasësi heret a vonë zbulohet, ai lajmërohet vet, Donika Gërvallës nuk i ndezi
,,Në një formë a tjetër vrasësi zbulohet vet, gjaku nuk len të jesh i...

20.05.2016  

Shpresa dhe frymëmarrja më energji pozitive, shëndeti ynë si komb
Dje i thosha vehtës : Unë jam i lirë sa ta kem frymëmarrjen...

20.05.2016  

BE, për dikë Nënë e tjetrin Njerkë, kështu vet mbetet shterrpë
Përgjigje Komisionarit Evropian për migrim dhe Punë të Brendshme z....

20.05.2016  

Kthim dhe lexim nga situata dje, krahaso më situatën dhe realitetin politik sot
Më mirë të kthehem dhe kontrolloj vet se çfarë thash dje e ku jemi sot,...

18.05.2016  

Sapo u informova se, tash sa ditë paska vdekur aktivisti, veprimtari Shaip Bilal
Njërëzit po vdesin për herë e më shumë, gjurmët e tyre vërtet po mbesin...

18.05.2016  

Dëgjone plakun dhe përvojat e tij :
,,Bota, për herë e më shumë po shkilët cep më cep planetit tonë, madje...

17.05.2016  

Edhe pse jeta dinamike, më pas shfletohen ngjarjet dhe kupton miq e mikesha
E di, dhe ka kohë që kur kam verejtur se njeriu në vlug të punës, edhe...

17.05.2016  

Mbyllet SHIK-u, mbulohëm unë
,,Mbyllet SHIK-u, ndoshta mbulohëm unë për të filluar rrugën tjetër...

16.05.2016  

Shkëputje nga materiale të shtypura jo digjital ( Koha e tyre po vjen)
Pjesë nga fjala ime në takimin e Tiranës 29.03.1993 Pra, këtu i kemi...

15.05.2016  

Pas orës tre (3), mesnata e qetë për hulumtim (Rasti Abedin Bala i ekzekutur)
Kam thënë dhe e perseriti për të satën herë se, të gjurmosh faktet, ti...

14.05.2016  

Hajrush Shoshi Facebook, më rastin e 26 vjetorit të LDK-së Istog
Në pervjetorin e 26 të themelimit të degës së LDK-së në Istog....Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]