Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (119):

Internes

Artikel-Archiv, Februar, 2019


28.02.2019  

Ja ku dhe pse jemi këtu ku jemi për herë e më keq ! pasojat tek do ti ndijm
Urgjentisht çdo qytetar e Kosovës duhet ta dij dhe kupton...

28.02.2019  

Bashkëpunimi i gjërë për një arkiv të kompletuar, mos sot neser do ndodh
Organizata politike dikur ilegale LPK e cila perjetoj kaq goditje,...

26.02.2019  

Tash një vit, isha dhe duhëm ta vazhdoj rrugën në hulumtim, më pak publikim
Xun Çetta facebook 26.Februar 2018 um 08:50...

26.02.2019  

Demë Kabashi vendas i imi, si konqidencë e pa imagjinuar, sot 26.02.2019 Kafe Emmen Center CH.
Ka vite e dekada të tëra që kurë më Demë...

25.02.2019  

Dokumentar drejtperdrejt tani kushtuar Mulla Zekë Berdynaj RTV Fontana
EMISIONI NË STUDIO 25.02.2019 Kushtuar Mulla Zekë Berdynaj RTV...

25.02.2019  

Jeni në një provim të vështirë z. Haradinaj, e di por tani je në Kosovë jo në Kolmar
Ne, vërtetë ishim më të rrept pro juve sa ishe i...

25.02.2019  

Lexoni e mos pritoni në analizë për të krahasuar 7 vite më vonë ju lutëm, kështu kuptohet politika me leht
Nga Xun Çetta 25.februar 2012 Përshëndetje...

25.02.2019  

Kam frikë se, në vend se përpara ne po shkojm prapa ! Sa mirë i bëja dhe publikoja pershkrimët ?
Xun Çetta 24. Februar 2013 um 19:30 · Ky vikend...

24.02.2019  

Takime dhe evokime të dhimbëshme pas kaq vitësh, por më shumë krenare ato
Vitët kalojn, njerëzit në mos ndryshofshin parimët e...

23.02.2019  

Marrëveshja finale Kosovë -Serbi, në info-cetta për herë të dytë (2) si fatkeqësi
Këtu e keni një material eksklusiv nga burimet e...

22.02.2019  

A është e mundir që pas një viti, si rrezik të na plas edhe i dyti ?
Jo more jo, ndoshta po mbushemi mend një ditë, nese vjet...

22.02.2019  

Padia e Serbisë nga ana e Kosovës, një goditje të cilës nuk do mund ti shpetonte ajo
Aleksander Vulin 2015: ,,Nnuk mund të paditet Serbia për...

22.02.2019  

I dua ata që bëjn për vendin dhe shtetin e tyre, pa dallim nacionaliteti
Nese thuhët, lexojm, bindemi dhe po besojm se dashuria nuk njeh...

21.02.2019  

Mendimi në analiza politike është i lirë por nuk është fakt kundër mendimit tjetër rival
Tërë jeta po ikën më aktivitete politike dhe analiza...

20.02.2019  

E tash, e keqja finale më Serbinë po qet kokën, nuk po dihët sakt nga këto informacione
Nese nuk ka kush kënd e citon sakt për të parë se...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dezember (0)
 • November (0)
 • Oktober (0)
 • September (0)
 • August (0)
 • Juli (0)
 • Juni (0)
 • Mai (0)
 • April (0)
 • März (3)
 • Februar (0)
 • Januar (0)

2022

 • Dezember (0)
 • November (0)
 • Oktober (0)
 • September (0)
 • August (0)
 • Juli (0)
 • Juni (4)
 • Mai (4)
 • April (0)
 • März (13)
 • Februar (17)
 • Januar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dezember (9)
 • November (2)
 • Oktober (0)
 • September (0)
 • August (0)
 • Juli (0)
 • Juni (0)
 • Mai (0)
 • April (0)
 • März (0)
 • Februar (0)
 • Januar (0)

2009

 • Dezember (10)
 • November (10)
 • Oktober (0)
 • September (0)
 • August (0)
 • Juli (0)
 • Juni (0)
 • Mai (0)
 • April (0)
 • März (0)
 • Februar (0)
 • Januar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]