Politikë

Shtrembërime të vertetave për rrjedhatë më me ndikim në historinë e popullit dhe vendit tonë, mjerisht janë bërë pikërisht në kohën dhe para syve tonë, shtrembërime këto për të cilat nuk mund të mos jemi fajtor edhe ne të zhgënjyerit e kryesisht ata të cilët po heshtin.

Unë për vehte kam frikë dhe për herë e më shumë po bindem se, pa u ulur dhe ballafaquar të kaluarat tona mes vehte, vetëm me shkrime nuk do ja dalim ! Më kaq shumë shkrime pa pergjegjësi dhe lexime të lodhshme e konfuze, popullin nuk do mund e këndellim leht.

Më shumë në këto perpjekje lexo tek postimi këtu :

Naser Kuka facebook 13.06.2018  ora 9 para 3 oresh

Prioritet, unifikimi dhe forcimi i frontit të UÇK-së kundër Serbisë pushtuese.

Në mesin e një grumbulli pothuajse të pafund “letrash” për të cilat nëna ime, ndjesë pastë, thoshte, si në shaka, unë po ti ruaj letrat ty, por ata shokët e tu... sot gjeta këtë foto, të bërë nga z. Xun Çetta, me përshkrimin që vetë ai i ka bërë fotos për takimin me përfaqësuesin e LKÇK-së në Tiranë, z. Sejdi Veseli.
P. S.

Marrëveshja UÇK - LKÇK, e bërë më 11 maj 1998 dhe e nënshkruar nga përfaqësuesit e të dy palëve, i dha një shtytje dhe fuqizim përmbajtësor frontit të luftës kundër Serbisë pushtuese në Kosovë.

Nder komentët tjera edhe ky i imi :

Xun Çetta : Sejdi mik i nderuar, unë më fanatizëm po si i sëmuer pas fakteve pa dallim video, audio apo fotografi, punën çfarë është bërë e në veqanti rastet ku personalisht kam gisht, i ruaj edhe sot posi ilaqet për sherim.
Naser shoqi, ishe i veqant për bashkëpunim nga pozita qe pate në kuader të ish qeverisë në ekzil, fillimisht ishe nder te paret në sektorin e luftës, akoma pa u emruar Ministri Kolonel Ahmet Krasniqi. Miku ynë Sejdi Veseli kishte një detyrë tjeter në LKCK por edhe ky ishte shumë bashkëpunues dhe u mor më intervenimin tuaj për ta armatosur këtë subjekt i cili tashmë ishte vet formacioni ushtarak.
Janë gjëra këto për të cilat do vazhdoj krimi nese nuk i zbardhim të gjitha apsolutisht në detale si kann qenë. 

KLM shoq, shpresoj te jeni mirë.

Link-lidhja :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1950203811664478&set=a.104887902862754.10277.100000246354249&type=3&theater

Luzern 13.06.2018

Xun Çetta