Politikë

 Pse nuk po mund të jem aktiv gjatë këtyre pushimeve tashmë për të gjithë ne po dihet se pushimet e kanë këtë ngarkesë të tepruar sa më punë e obligime të grumbulluara personale po aq më situatën politike krejtësisht jasht kontrollit tonë por, mbi të gjitha është edhe kohë e keqe deri në trishtim.

Është kohë kur njeriun të cilin e vret ndergjegja mjerisht po duket sikur po e vret edhe zoti derisa njeriu pa uj në sy dhe dhe pa thirrje të ndergjegjës tij duket sikur po lulëzon e avanson pa dallim pse lule të vyshkura dhe krejt plastike do dalin ato…
Këtë kohë dhe realitetin e sajë, është pak vështirë ta kuptoj opinioni publik, ta pasqyrosh në detale po ashtu është punë më pergjegjësi.

Jemi në procese të veshtira mbi të gjitha të rrezikshme ku pa ndergjegjësia, llumi i shoqërisë po e dominon këtë kohë.
Këtu nuk është fundi, proceset vazhdojn.

Trubuhoc 09.08.2018
Xun Çetta

Facebook:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2001813249838795&set=a.101831929836946.4245.100000304171597&type=3&theater