Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (28):

Internes

Artikel zur Kategorie: Tubime


  • mehr... (10557 mehr Zeichen)
  • Druckoptimierte Version
  • Komente (0)
  • 6806 mal gelesen

Sot vikend, por aktivitete të ngjeshura madje edhe në kohë pushimi. (Tubime)

Rrefime
Para dita e sotme 30.03.2013 edhe pse kafja e mëngjesit të këtij vikendi, megjithatë nuk kaloj pa debate madje të nxehta politike, pa dallim nivelit të mërgimtarëve në këtë fushë dhe anësive apo përcaktimeve  të tyre politike.

Në fund parasë të ngrihemi iu drejtova :

Pas dite ora 17 h në Gllatbrugg mund ta kemi fatin dhe nderojmë autorin e ca monografive dhe vëllime tjera mbi krejt çfarë u bisedua këtu se po vazhdojmë të përjetojmë edhe tani pas lufte. Më pjesëmarrjen tonë ne nderojmë autorin dhe veten tonë si mërgimtarë.
 
  • mehr... (2087 mehr Zeichen)
  • Druckoptimierte Version
  • Komente (0)
  • 3699 mal gelesen

Manifestimi i 100 vjetorit të pavarësimit të gjysmë Shqipërisë mbajtur në Shkup, (Tubime)

Politikë

Tash e sa ditë gati muaj të terë që kur shqiptarët po merren më manifestimin e festës 100 vjet shtet. Dëgjuam,pamë dhe po përcjellim në vazhdimësi se si po mbahen këto manifestime,por deri tani ajo që la mesazh historik ishte manifestimi i këtij përvjetori të lavdishëm që u mbajt në Shkup më 25.11.2012.8 Artikel (2 Seiten, 6 Artikel pro Seite)