Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (30):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (3165 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3590 mal gelesen

Një prekje e mirë e pislliqëve çfarë bëjn disa spiuj dhe shërbimet e tyre

Politikë

Jo gjithë spijujt janë një soj dhe të njëjtit karakter. Spiujt të cilët raportojn vetëm çfarë shohin dhe çfarë dëgjojnë pa i shtrembëruar ato si dhe pa i perpunuar sipas njerëzve kur ata duan që vet të perfitojn dhe tjetrit të ia lëshojn, konsideroj se të tillët, edhe pse spiuj, ata bëjn një punë profesionalisht të ndershme krahasuar më krimin çfarë jo rrallë bëjn shërbimet e fshehta më spiuj jo të ndershëm dhe aspak njerëzor të cilët nuk kanë per qellim informimin sa kanë perfitimin dhe avansimin e tyre si dhe, të tillët më të prirur janë të dezinformojn sesa të japin informata të sakta.

 • mehr... (8650 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2711 mal gelesen

Akt i shemtuar fizik ky i cili demantoj bindjet e mia edhe ashtu të dhunshme (Komentime )

Lajmet aktuale

Ka muaj të tërë që kur kam ngritur duart e po pres të ndalët kjo qoroditje politike në vendin tonë. E kisha flejt mendjën, dhunshëm krijuar bindjën se, për ca muaj nuk do befasohëm më asgjë ngase për mua, befasirat veq kanë arritur kulmin dhe nuk kam me çfarë befasohëm më shumë.

Ja se pikërisht sot, akti më i shemtuar fizik ndaj zonjës Vitore Metaj Stavileci, më demantoj dhe më bëri të thëm se, paska edhe më keq se kaq. Ky është kulmi i së keqës e cila na kercnon dhe njëkohësisht është alarm i cili paralajmëron se kah po rrëshqasim si shoqëri.

Kjo e këqe nuk u ndal më kaq për të u trajtuar!!! ajo filloj e po vazhdon si më keq.

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3929 mal gelesen

N J O F T I M (Lajme)

Kulturë

Si njoftim e mora nga disa në mesazhet private, e lexova dhe vlerësova si një akt humanitar dhe si të tillë duke falenderuar ata nga përtej Atlantikut të cilët kanë ardhur të shpetojn fëmijt tonë, unë po e shperndaj tutje.

Luzern 28.08.2017

Xun Çetta

Komentet në facebook:

 

Fatos Aliu : Kosova është tokë e bekuar Xun, po bashkë me pushtimet asimiluese osmano-sllave është përvjedhur fara e mallkuar e soji degen që nuk po len me pa drite sot e kësaj dite. Vetëm po të kishte pasë sjellje dinjitoze e kulturë politike, do të kishte begati e përparim për të gjithë, në prani e mbështetje të botës humaniste e jo asaj retrogarde nga e kaluara e errët!

Xun Çetta : Po, ashtu është dhe më mund e sakrifica si popull po shkojm drejt shërimit të atyre plagëve tepër të thelluara i nderuar Fatos.

Alban Y. Neziri : I nderuar Xun! Ka kohë të gjatë që Mjekët e Gift of Life International së bashku me Profesorin e nderuar Mazllum Belegu janë angazhuar për t'iu ndihmuar fëmijëve me sëmundje të lindura të zemrës. Deri tani janë dërguar me dhjetra fëmijë për shërim përtej atlantikut, të cilët janë kthyer të shëruar në Kosovë. Aksioni i kontrollimit të fëmijëve për këtë vit, është kryer gjatë gushtit. Më poshtë një video nga YouTube:

Alban Y. Neziri  VIDEO :

https://www.youtube.com/watch?v=qxc_vYEweJY&feature=youtu.be

Xun Çetta : E kam përcjellur këtë emision, edhe si lajm pe edhe si emision më vonë pas lajmeve, ju kam përcjellur dhe lexuar edhe juve Alban i nderuar kur keni qenë i angazhar në disa Spitale Italiane, madje na ke raportuar për sukseset e dy pacenteve nga atje.

FLM për këtë lidhje video të emisionit i nderuar Alba

 • mehr...
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 3268 mal gelesen

NJ O F T I M (Komentime )

Lajmet aktuale

Ky qen e as pronari, nuk kanë humbur por po na gjurmojn ne :

Mehmet Latifi fb 27.08.2017

Iu lutem te gjithe kontakteve te mia ne listen e mesenxherit qe te mos pranojne asgje nga F A B R I C I O B R A M B I LL A.

Ai ka nje foto me nje qen. Ai eshte nje haker dhe ka nje sistem te lidhur me llogarine e secilit ne mesinxher. Ne qofte se nje nga kontaktet e pranon ate, AI DO TE PERDORE SECILIN ILEGALISHT OSE DO T'I TRANSFORMOJE INFORMACIONET TUAJA DHE TE GJITHEVE PER TE KEQ...

PRA KENI KUJDES....

Xun Çetta : Po i ndertuar, Hakerët janë tërbuar këto ditë dhe na mbyten KUJDESE

Luzern 27.08.2017

Xun Çetta

 

 • mehr... (448 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2837 mal gelesen

Më në fund, po fillon të gjëndet rruga e integrimeve gjhithë Shqiptare (Komentime )

Politikë

Njohtim : Ismet Sopi  facebook, sot 27.08.2017 :

Ministri i gjithë shqiptarëve...

Tiranë, 27 gusht 2017

Pandeli Majko, në qeverinë Rama, është emëruar ministër për shqiptarët e Ballkanit dhe ata të diasporës. Pandi është një personalitet që gëzon respektin dhe besimin e shqiptarëve kudo që gjenden ata! Urime, Pandi! Suksese!

Komenti im mes shumë tjra :

Xun Çetta : Ndoshta po gjëjn rrugë të duhur integrimesh. Urime, urime

Lidhja :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156633453829899&set=a.10153799438339899.1073741863.525814898&type=3&permPage=1

Luzern 27.08.2017

Xun Çetta

Komentet në facebook :

Bekim Demaj : Urime dhe suksese minister Majko.

Xun Çetta : Askush nuk mund ta kuptoj se sa rëndësi ka kjo Ministri kundër të cillës janë shperfaqur shumë emra më shumë ide të quditshme se gjoja derisa ka Ministri të Jashtme nuk ka nevojë për Ministri të Mergatës Shqiptare. Mund të mos jetë plotësisht MInistri por sektor autonom për Mergimtarët më kompetenca të pa limituara në kuader të Ministrisë së punëve të jashtme. Por ta ketë të drejtën pa u ndikuar nga shërbime të politikave të fshehta diplomatike. Si e tillë kjo Ministri me njerëz të pezgjedhur do ta kthente punën mbarë në gjitha Ambasadat kudo që i ka vendi ynë duke bërë që, në secilin shtet Ambasada e Shqiperisë dhe e Kosovës të jenë nen një kulm dhe sa më shpejt që është e mundur ta fillojn projektin e blerjës së objekteve për Ambasada të vendit tonë. Të gjurmohën vendet, çmimet dhe sapo të bëhën kontratat e shitblerjës, menjëhere të dilet para Mergimtarëve më qeka vullnetar, kush sa ka mundësi të kontriboj për këtë sukses të vendit tonë.
Sa Mergimtarë ka vendi ynë, në secilin shtet do ta blente objektin për Ambasadë e jo të paguhet qera mujore, qera këto të cilat për kushtet e shtetit tonë më standarde të dyfishta ngarkim me dy Ambasada pa nevojë, janë shuma të mëdha dhe të cilat e varfërojn komoditetin jetësor të trupit diplomatik e konsulor.
Pastaj jan një mori projektësh të cilat kjo Ministri do i arrinte për ta këthyer Mergatën në sherbim të suksesshëm për vendin tonë, e mirë kjo e cila së fundit, është vyshkur më hapa të shpejt dhe nuk e di ku do perfondojm neser.

 • mehr... (2359 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 2924 mal gelesen

Ta falenderojm facebookun i cili na perkujton më mirë se ne njëritjetrin (Akademi Perkujtimore)

Kulturë

Dikur nuk e njoha me emer Kadri Rexhepin , ishte ndryshe nga njerezit e tjere, e njoha sikur „Ai qe nuk linte tubim perkujtimor te deshmorve pa marrë pjes“ sa her qe doja ta takoja atë, shoku im Saqipi me thoshte shko merre Kadriun, i thoja cilin Kadri? Ai thoshte duke qesh „Ai bre qe nuk len tubim e demostrat pa shku“ dhe sot isha me shoke ne shenje respekti qe kishin hapur te pame familjart dhe shoket e Kadriut.


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)