Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (119):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2022


22.06.2022  

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë
E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më...

22.06.2022  

Plagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,
Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy...

10.06.2022  

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj
Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022...

09.06.2022  

Kur unë i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet mendoj
Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]