Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (119):

Internes

Artikel-Archiv, 2022


22.06.2022  

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë
E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më...

22.06.2022  

Plagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,
Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy...

10.06.2022  

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj
Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022...

09.06.2022  

Kur unë i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet mendoj
Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund...

29.05.2022  

Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj
Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj, por...

14.05.2022  

Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr
Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më...

12.05.2022  

Suksese Kosovë, ne guximin e synimit tonë duhët zyrtarisht ta deshmojm
Kam thënë se, për një kohë nuk do të...

04.05.2022  

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë
Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në...

29.03.2022  

Kēshilli inicues i FONDIT tē FSK-sē nē TV Syri
Më në fund na u imponua të dalim publikisht pas kaq...

25.03.2022  

Fati zi politik i cili nuk po na lëshon që punën e duhur për vendin ta bëjm !!!
Një fatkeqsi e madhe kjo jo vetëm sot, por kjo e keqe...

24.03.2022  

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit në Gllogjan, ende në rrugëtim për një unifilim…
Epopeja e lavdisë së Dukagjinit, vertetë ende në...

11.03.2022  

Laboratori i politikave të jashtme sinjalizon dy lajme të mira për Serbi-Rusi
Foto : Sergei Lavrov Rusi dhe Dmitro Kuleba Ukrainë Lajmi...

10.03.2022  

Një nderhyrje më një qendrim në situatat e krijuara në vendin tim
Nuk dua të krijoj panik por realitetin si gjithëherë du...

09.03.2022  

Sot ishte, jo vikend pushimi, por vikend pune
Po, sot ishte një vikend i ngarkuar më punë dhe pa...

07.03.2022  

Një urim të cilin edhe bukur gjatë do duhët ta bëjm vetëm afishim :
Sejdi Gega facebook dita e mësuesit 07.03.2018 Të dashur/a...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]