Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (16):

Internes

Artikel-Archiv, 2021


29.11.2021  

Të mëdhenjët dhe të vegjlit në politikë
Nuk isha e as jam i vogël që të mëdhenjët...

28.11.2021  

Urimet e kësajë dite festive sikur nuk po mund të ndalën
Si ti uroj të gjithë e jo Babën tim ! një NDSH-ist...

28.11.2021  

Edhe një urim-falenderim më të veqant
Më në fund, më flamurin i cili na bashkoj nder shekuj, e...

28.11.2021  

Sot është ditë feste por edhe më pushuar e jo aq shumë më shkruar e lexuar
Facebook-u edge sot më paska sjellur shumë perkujtime...

27.11.2021  

Dita e forcës sonë
Ushtria e Kosovës do të jetë vet forca ngase...

27.11.2021  

Sot ditë parafeste dhe grilimi për mua por edhe pikllimi rasti Gllogjan
Jeta e ka kështu dhe për të rezistuar, si e tillë ne...

27.11.2021  

Qellimisht kopjoj gjegjësisht plagjitoj dhe më këtë mesazh të bukur të ju uroj
Në mesazhin tim privat nder shumë tjera mora edhe...

24.11.2021  

Ne vertetë kritikojm, nuk shajm e as sulmojm po del se edhe punë po e b+ejm
Më konferencat shkencore mbi demonstratat e vitit 1968 dhe ato...

23.11.2021  

Emisioni mbrëmshëm T7 shtyri ta legalizoj frikën time në këtë ambient politik
Ka vite të tëra që kur vuaj pse na është...

23.11.2021  

Tragjedi e rëndë e cila jo vetëm Shkupin por të gjithëve na solli në pikëllim
Lajmi i hidhur për tragjedinë e autobuzit e cila ndodhi...

21.11.2021  

Mehmet Hajrizi një veprimtar i rreshkur dhe politikan i heshtur
Kohët po kalojn, vitët po shkojn por arkivi realitetet do ti...

20.11.2021  

Edhe kjo po vazhdon të më ndodh, e hidhur kjo sa vet jeta në perpjekje
U inkuadrova në këtë temë sa po shetitja ngase ma...

20.11.2021  

Ndodh kur tema nuk më len të heshti e mos them dy fjalë
Nuk i kam lexuar të gjitha më shpresë ti kem e lexoj por...

17.11.2021  

Zvicra vendi i mundësive për ata që din, duan dhe mund të kontribojn për vendin
Nuk ka si të pershkruhet kënaqësia e suksesit të...

17.11.2021  

Një koment mesazh mikut tim pas dorëheqjës tij 17.11.2021
Bajram Ajeti facebook 17.11.2021 ora 14 Leximi i plotë...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]