Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2021


27.09.2021  

Kryeministri i Shqipërisë z. Edi Rama ndan ,,Yllin e Medaljës së Kryeministrit”
E percjella ceremoninë e dorëzimit në VIDEO ku degjova...

24.09.2021  

Të durosh, mjerisht DMTH frikacakët dhe të ligjët ti trimërosh…
Vendi po shkonë në sprovë të re kombëtare, larg...

22.09.2021  

Nga pa mundësia, koha apo mosha, puna e pësoj një ndryshim, gjithësesi tutje ak
Shumë tema s`fundi më kanë mbetur pa trajtuar por...

21.09.2021  

Sot një ditë krejt e re për mua...
Jeta ka hidherime të mëdha por mos harroni, se edhe...

15.09.2021  

Lamtumirë ikonë e klerit të ditëve të sotme Rexhep Boja
U ndjeva keq pse nuk isha aty për ta dhënë...

14.09.2021  

Sapo mora lajmin e hidhur, na paska lënë atdhetari, kleriku i nivelit të Nolit
Ishte lajm i hidhur kur kuptova se na paska lënë tani i ndjeri...

14.09.2021  

Analist pa parti do duhej ti respektoj çdo qeveri
Po, e kam thënë sa here dhe po e them,, Analist pa parti do...

14.09.2021  

Zgjedhjet lokale dhe heshtja ime në fillim :
As spo shkruaj e as implikohëm kaq heret në këto zgjedhje...

11.09.2021  

Realitetin e hidhur duhet më e thënë ngase e keqja me heshtje zë vend.
Nuk e njoh e as nuk di kush ishte dhe kush është kjo...

10.09.2021  

Tema kaq e ngritur mbi arkivat dhe hapjën e tyre po kalon në monotoni politike…
Sa kohë kam shkruar mbi zbardhjën e arkivit dhe akivave tjer...

10.09.2021  

Afishimet nga publikimet për ata që nuk më lexuan në kohë
Ka kohë që kur më shumë po afishoj e shperndaj per...

09.09.2021  

Kronika e zezë tash sa kohë, edhe mua më qoj në ditë zie
Ka javë e gati muaj që kur kronika e zezë më vdekje...

08.09.2021  

Mbeta i shtangur para ekranit nga lajmi i zi në Pejë
Për lajme si ky, Peja, Kosova e as gjithë kombi ynë, nuk...

07.09.2021  

Kosova, nga perzierjet e bizneseve mund të quhet një Kanton i Zvicrës
Kënaqësi e madhe ta shohim Villën e yllit të sportit...

06.09.2021  

Dashuria për vendin është e madhe por për cilin vend ?...
Sot, duke udhëtuar më veturë ku po shkoja në Zyrat e...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]