Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (14):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2021


29.04.2021  

Takime gëzimi por pjesërisht edhe pikëllimi pas 40 vitësh …
Këto ditë ngarkesash më organizime të ndryshme,...

20.04.2021  

Të nderuar/ mikesha, miq e lexues/e në facebok dhe portale tjera publike.
Ishin vitet kur vlerësimet tuaja reale si këtu nen...

19.04.2021  

Simpoziumi i djeshëm në Stuttgart, kaloj mirë edhe pse gati rrëshqitëm në seancë parlamentare madje më replika
Për më shumë mbi Simpozium e 40 vjetorit 1981 mbajtur...

19.04.2021  

Kur nuk luftohët krimi, aj perseritët akoma më rrezikshëm në këtë kohë papergjegjësish
Koha e cila po na vret shpirtërisht është kjo sot, po kjo...

16.04.2021  

Edhe neser në Shtutgart të Gjermanisë e ndoshta po lirohemi nga ky Jubilar i 40 vjetorit 1981
Tani një shkrim ky këtu krejt më ndryshe nga kumtesat...

12.04.2021  

Reforma e ndryshimeve në vendin tonë tani po fillon, ky sukses edhe në zbardhjën e 1981-shit po ndikon
Kurr më mirë e më arsyeshëm se tani pas ndryshimeve...

10.04.2021  

Vetëm të marrët në politikë, të kompleksuarit në mendje, u frikësian nga fjalimi i Kryetarës zonja Osmani
Nuk kam kohë të tjerri analiza për ta gjetur guralecin...

08.04.2021  

Një shkrim si ky, tmerron gjithë pushtetar e hiliqar të gjitha kohëve dhe pushteteve tyre
Unë, nuk kam bashkëpunuar më t`pa vdekshmën dhe...

07.04.2021  

Një paralajmërim për lexues/e në profilin tim Facebook dhe pjesërisht në info-cetta:
Siq mud të shihët, dje nuk kam postuar bash asgjë, madje...

05.04.2021  

Tri afishime nga facebooku perkujton më shtesat si koment në info-cetta sot 05.04.2021
Afishimi -I- Kur njeriu shkruan më shpirt e ndjenja rezistenca...

05.04.2021  

TOP Lajm fatesh në politikë :
Agim Veliu, Driton Selmanaj dhe Avdullah Hoti kalojn në PDK,...

04.04.2021  

Urimi im Presidentës-Kryetarës zonjës Vjosa Osmani
Serish në mungesë kohe si zakonisht, në vend të...

04.04.2021  

Seanca për zgjedhjën e Kryetarës-Kryetarit të Kosovës, serish ashtu si dje, fillon më vonesë edhe sot 04.04.2021
Se sa demokraci dhe mendim të lirë ka Kuvendari -Kuvendarja...

04.04.2021  

Më vonësë dy orëshe më në fund filloj seanca për zgjedgjën e Kryetarit-Kryetarës së Kosovës
Jo mirë më këto vonesa por arsyt i kuptojm ngase...

03.04.2021  

Nga hapi i gabuar tani në eliminim të bllokadës si hap i qelluar nga z. Kurti
Unë disa herë kam thënë : ,, Sa më shpejt...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]