Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (34):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2021


31.01.2021  

Shkëputje më telefon, pjesë nga Takimi ish Burgosurve Politik, Kosovë-Shqipëri 03.01.1992
Në pa mundësi që ti bëj shkëputjët në...

31.01.2021  

Tribuna e parë demokratik organizuar nga Unioni Studentve Prishtinë Fillimi i takimit 20.12.1990
Ky takim ka një pershkrim shumë të gjatë në...

30.01.2021  

Edhe një urim për ballancim të dy kandidaturave nga dy subjekte të ndryshme
Urime kandidatura në këto zgjedhje mik i nderuar Gani, uroj...

30.01.2021  

Vetkuptimi këtu në dekada dhimbjesh për vendin
Diqka më tepër se sa kam thënë disa herë...

30.01.2021  

Një prononcim i imi moral në këto zgjedhje për një kandidat i cili moralisht më obligon dhe ja pse rast kaq i veqant ky
Aktivisti, veprimtari, njohësi i këtyre fushave politike, tani...

29.01.2021  

Arkivi në sistemim rrjedh gjëra të cilat as vet nuk i din
Këtë publikim si një befasi, mos ta marrim si...

29.01.2021  

Prit më ditë e prit më netë pushka e Lilës….. eeee tani do të kërcet, por të keqën, nuk dihët a mund e vret
Këtu sygjeroj që më vemendje ta lexojn gjithëata...

27.01.2021  

Do doja të jetë VIDEO insert pa koment por jo, dy fjalë duhën thënë
Në Hotelin e strehimit tone si azikerkues 1991, linden dy beba, pra...

27.01.2021  

Respekti më i madh nga ku nuk e pret, për dallim nga ku nganjëherë mashtrohësh
Po na dal fakti se respekti më i madh nganjëherë vjen nga...

26.01.2021  

Edhe një shembull për paralajmërim
Albin Kurti, do duhej pikërisht tani për herë të...

26.01.2021  

Nga një pytsor për maturë, tash më gjendet në arkiv si kulturë !!!
Thuhët dhe qendron si e vertetë, sistemimi i punës...

25.01.2021  

Revolta ime politike pas lufte dhe çlirimit të vendit daton shumë më herët, gati nga para lufta
Asnjëherë në politikë, qka është më...

24.01.2021  

Për qeverinë e ardhshme pritën vendime të guximshme dhe pa frikë se po humbim në diplomaci
Partneriteti ynë i sigurt nderkombëtar tash sa vite madje...

24.01.2021  

Një publikim nga arkivi i dhimbjeve por edhe i kënaqësisë time
Nuk do dua të publikoj nga arkivi por edhe një gjë dua ta...

24.01.2021  

Mergata Shqiptare, më votë, ashtu si dje edhe sot perfundimisht vendimtare
Mergata Shqiptare më votë perfundimisht vendimtare, po, po...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]