Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2020


30.09.2020  

Zvicra e Slovenia të cilat arsyeshëm i trajtoj si dy shtete të mija
Gjërat e mira nuk sajohën, ato duhët të...

29.09.2020  

Për herë e më shumë po ndihet këndellja e opinionit publik
Si i pa kohë që jam, dua të thëm se z. Blerim Latifi...

29.09.2020  

Hapet seanca e Gjykimit të z. Nasim Haradinaj
Gjykimi i quajtur Gjykim për z. Nasim Haradina filloj dhe po...

25.09.2020  

Këtu tri afishime nga Facebook-u perkujton
Ndoshta ende ka nevojë të degjohet e mos harrohet si...

25.09.2020  

Brenda seanca parlamentare, jasht protesta e OLV-së, kush për kënd nuk don me ndi e as më marr vesh !!!
Ishte një ditë e pa harruar, lotin në sy pa dashur...

24.09.2020  

Nuk ka gjë të keqe, inate e as gjelozi ta marrësh mendimin e tjetrit kur gjërat nuk i di
Kush e ka percjellur ish Presidentin Sejdiu menjërherë pas...

24.09.2020  

Dalngadal u rritën fëmia tash në derë po troket pleqëria vetëm më gruan nuk rrihët të shpija
Kujtimet nga arkivi një mal i tërë e pa fund, kujtimet...

23.09.2020  

Demokracia e rrezikuar e cila po kerrcnon ta sjell të keqen e vendit tonë
Unë nuk jam diktator, kam deshmuar se kam bërë plotë...

23.09.2020  

Një kërkim falje publike për gjithëata të cilët më paskan komentuar mbi 500 sish e nuk i kam percjellur në kohë
Sot paskam shumë perkujtime nga facebook-u dhe publikime shumë...

22.09.2020  

Një VIDEO Debat i mirë dhe i balansuar
Një VIDEO Debat i mirë dhe i balansuar drejtperdrejt tani...

21.09.2020  

Unë apeloj të mos nxitohët në deklaratat tona por të perfitojm pasi ka çka perfitohet edhe kështi si ndodhi.
Dëgjoni drejtperdrejt : Konferencë z.Hoti dhe Grenell në...

21.09.2020  

Musli Saiti 2 foto nga Emisioni DEBAT me teme aktuale
Foto : Saim Tahiraj, Xun Çetta dhe Mark Baftiaj Komenti im...

20.09.2020  

Dedë Musë Martini facebook 20.09.2020 ora 14, një foto të cilën e paska publikuar ndaras nga teksti si postim e që e kuptoj...
Fillimisht e falenderoj Dedën për komplimentet dhe bindjet...

17.09.2020  

Mos i nxirrni strategjitë tona politike në tregun e diplomacisë së rëndë nderkombëtare ngase kjo nuk është as politikë e as diplomaci
Mos ta harrojn faktin disa të shfrenuar në politikë, se...

16.09.2020  

Afishimi i sotem në facebook mbi aktualitetin politik si perseritje dhe sjellje verdall
Kjo praktikë veprimi në politikë do duhej të ishte...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]