Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (125):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2020


31.08.2020  

Lugina e diellit në veri, më 5 Foto pasqyrimi në pa drejtësi, po ku mbeti zëri i të persekutuarit Kadri ?
Lugina e diellit në veri nga ndertues Shqiptar atje po perfundon,...

31.08.2020  

Kujtime të mira edhe pse të vështira nga koha në rini deri tek tani afer jetës në pleqeri !!!
Është e pa besueshme ta pershkruesh realitetin se si...

31.08.2020  

Afishim nga facebook-u perkujton 31.08.2020
Sipas hulumtimeve tash sa kohë që bëj dhe perkujtimeve...

29.08.2020  

Unë nuk mund të heshti kur duhët të paralajmëroj realitete të reja për vendin tonë
Vitët më të vështira për ne kanë qenë...

27.08.2020  

Afishim më perkujtim, bash si paralajmërim tash e tri here rresht mbi krejt çfarë po duroj në politikë
Kam frikë se do të më denoj koha dhe zoti për...

26.08.2020  

Tri afishime më interes publik nga facebook-u në facebook sot 26.08.2020
Afishimi -I- Rregullisht kamë thënë, por ka mbi 6...

25.08.2020  

Jo pak të quajtur politikan, diplomat, gazetar e analist, pa i pergjithësuar, ata duhet te heshtin
Jo pak të quajtur politikan, diplomat, gazetar e analist, pa i...

25.08.2020  

Po, edhe mund të vjen deri tek ndryshimi i kufijve nese Serbia veq po insiston ! por Serbia në fund vehtën do ta mallkon. Ne kemi projektet për këto n
Gjithëherë po sillën situata politikeke të cilat...

24.08.2020  

Dy afishime mesazh nga facebook-u perkujton 24.08.2020
Afishimi -I- Ende nuk është e tepert ta perseris e ta...

23.08.2020  

Urime ditëlindja bre gru ndoshta më ketë urim mundem disi më shpetu pse ditëlindjen sot ta paskam harru e në kafe të mengjesit më shokë kam shku…
Sot e dielle bre gru, të thash mramë të dalim në...

22.08.2020  

Sot pas vetkarantinimit 10 ditor po bëhem gati për kafën e mengjesit më shokë e veprimtar të kohës sotme, dje ishte dita e fundit në vetkarantinim.
Isha i tretur në mendime relativisht të thella kur shoqja e...

20.08.2020  

Arkivi im, nder shumë fakte tjera më kthen 20 vite pas dhe pikërisht po filloj më vëllaun tim Muhametin dhe më dajën, ish polic Bekë Berisha .
Arkivi është mik po edhe armik i genjeshtrave dhe falsifikimit...

19.08.2020  

Të përgëzoj për postimin z. Mark Z. Baftiaj, ishe i qelluar në temë dhe në momentin e duhur
Nuk ka temë e cila postohët dhe nuk ka reagimet pro dhe kontra...

18.08.2020  

Më në fund, një premtim i mirë politik i realizuar në Maqedoninë e Veriut. Urime Shqiptarëve atje
Marrëveshja politike mes LSDM dhe BDI, premton zgjedhjën e...

18.08.2020  

Për ditë e më shumë po vdesin ata të cilët po na lëjn pa e kompletuar historinë e kohës sonë dhe të tyrën e heshtur
Mjerisht për ditë e më shumë po vdesin ata të...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]