Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (121):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2020


29.04.2020  

Mos kërkoni sqarime më shumë se as vet spo mund ta di, është bërë problem shendeti bash sikur më rrëzu dhe më ngrit një tjetër qeveri
Para dy dite, si koment diku në një postim po mbi...

28.04.2020  

Asnjë titullDy afishime në facebook më mesazhin aktuale për sot 28.04.2020
Tash një vit po përshpëritej e çfarë nuk...

28.04.2020  

Kosova, populli, kombi ynë dhe fati i pas ardhësëve tonë jan mbi ju o politikan të qakordisur
Ende pa u shkarkuar qeveria, u ngarkuan njerëz për ta...

27.04.2020  

Dita e të pa gjeturve 27.04.2020 dhe tëntativat e diplomacive të zeza që para nesh, zyrtarisht të falët krimi mbi popullin tonë
Sot në këtë ditë dhimbjësh si dita e të pa...

26.04.2020  

Nëse dështoj kualicioni i qeverisë, qeveri e cila kishte premtuar ti arrestoj keqperdoruesit e vendit tonë, shumë lehtë më protesta mund të arrestohët
Ju veprimtar bindjesh dhe gjak rinor sa ju lexova këtu, edhe mund...

26.04.2020  

Ndoshta situata politike ka ndryshuar pozitivisht ngasa unë kam menduar e frikësuar, madje më hapa të shpejt e radikal ndodhi kjo...
Kurr nuk do isha bërë argat i prishjës së...

25.04.2020  

Kur ishim pakicë si rezistencë ishim fuqi, kur u bëm shumicë ja dolëm, dhe kur u bëm të gjithë patriot ne po marim fund.
Ka vite të tëra që kur kemi rënë në...

24.04.2020  

Nuk po vuaj pse nuk isha e nuk jam kaq dinak në politikë mes veprimtarëve sa po vuaj pse ,,nuk paskam“ kulturë tolerimi në komunikim !!!
Fatmirësisht ai që isha mbeta dhe po vazhdoj të mos...

24.04.2020  

Urime ky muaj i shenjët i Ramazanit, dy here i sacrificës në këtë pandemi serish më sakrifiku, zoti qoftë më ju, Amin.
Të gjithë besimtarëve myslimanë, ju uroj muajin e...

21.04.2020  

Ti ruajm fëmijt e mos ti politizojm edhe pse këtij virusi politik vështirë ti shpetojn
Dje lexova zëvendësministrin në detyrë të...

20.04.2020  

Thirrjën e tepruar në ligje dhe kushtetutë, edhe pse më defekte ajo, e bëjn njerëz pa logjikë !
Se po e vuajm mos funksionimin e ligjit tash sa vite, kjo nuk...

19.04.2020  

Dy postime familjare në këtë kohë të rëndë më pandemi sa me thy monotoni e mos me u mbyll në shtepi
Për sqarim : Fotot e dy postimeve këtu vetëm në...

18.04.2020  

TOP LAJM i ditës sotme për punësim, Kosova vetëm kështu gjenë shpetim !!!
Gjykata Kushtetuese më procedurë të shpejt dhe urgjent,...

13.04.2020  

Edhe një thirrje për vendor dhe Euro Amerikanët e progresit dhe paqës në këtë rejon
A ka thirrje më të mire se kjo sot pesë (5) vite më...

12.04.2020  

Disa afishime nga facebook-u sot 12.04.2020
Politikë kjo e cila u mbjell mbi 5 vite më pare dhe po e...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]