Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (15):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2020


30.03.2020  

Pas një heshtje prap Kadri Veseli !!!
Po e dëgjoj në RTK z. Veseli perball Ridvanit, të...

30.03.2020  

Në Kosovën e gabimeve të shumta politike, kësajë radhe më së shumti gaboj Amerika për mes Presidentit Trump
Unë, siq dihët dhe nuk mund të demantohët, tash sa...

29.03.2020  

Një befasi për mrekulli, pikëriosht sot 29.03.2020
Që në fillim duhët bërë një sqarim:...

29.03.2020  

Nga tri mundësi për qeveri, prej tyre e mendoj një dhe ka plotë arsy
Presidenti Thaçi do duhët të mos implikohet e as...

28.03.2020  

Kosova po dëshmon, madje më këtë nivel organizimi në mergjencë, shumë shtete në Europë Kosova kryesisht Prishtina po i kalon
Lexo krahasimet : Fadil Qetaj facebook 26. März um 20:20...

28.03.2020  

Ky është projekti i cili nuk po zën vend dhe akoma po interpretohet sipas qefeve pa dhënë llogari askush para askujt.
Komenti im : Xun Çetta: Ky është projekti i...

27.03.2020  

Kryeministri Kurti nuk duhët të hesht, ai duhët ta thot fjalën dhe mendimin e vet dhe ta kupton tjetrin njëkohësisht
Albin Kurti ka mangësi si çdo njeri, këtë gjë...

27.03.2020  

Lopët ngordhin kur fryhën vëtëm kur kanë hëngër terfojë e jo bari, po njerëzit kur qelbën në politikë ?
Jemi në një gjendje kur duhët krahasuar ndryshe nese...

26.03.2020  

Qeveria Kurti më jetë shkurtëra, po thuhët e shkruhët pak si shumë por…
Nga momenti i rënies apo rrëzimit të qeverisë Kurti...

26.03.2020  

Ky mengjes i ri në perplasje më pandemi ani plus vendi pa Qeveri !!!
Sot, vendi unë ashtu si gjithëherë tash e sa vite u zgjua...

25.03.2020  

Pak orë para rrëzimit të qeversë kam katër (4) kërkesa njëkohësisht katër (4) lutje publike para zotit dhe ju deputet-e
1-Kërkoj që mos ta votoni mocionin edhe pse kjo nuk mund...

24.03.2020  

Gjendja më aktuale në Kosovë per ball dy virusëve dhe ajo në botë përball pandemisë së Coronavirus-it
Të nderuar/a lexues/e, mikasha e miq kudo që jeni në...

24.03.2020  

Situata nuk është në rrezik aq të madh nga pandemia e Coronavirus sa nga virisi politik
E kam, thënë ditën e parë që kur erdha...

23.03.2020  

As në karantinë e as i vetmbyllur plotësisht, por distanca është mbrojtje e dyfisht.
I falenderoj gjitha emisionet Televizive të cilat nuk po...

22.03.2020  

Këqardhja dhe solidarizimi im më Kroacinë e cila duhet ti perballoj fatkeqsisë së termetit paralel më pandemin e Coronavirus-t
Kroaci qendro ashtu si ti di se edhe Kosova është më ty....Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]