Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (145):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2020


30.11.2020  

5 Shperndarje Facebook-u sot 30.11.2020 :
Këtu mund konstatoni se sa i pa ndryshuar mbetet idealisti i cili...

30.11.2020  

Podujava si komuna më e madhe në Kosovë si teritor, nga tani edhe si e ngritur dhe më shkollë
Po, u deshmua se Llapjanët jan të ngritur e më...

29.11.2020  

Edhe pse në pandemi, ne Mergimtarët për festë Flamuri takohemi po si në shtëpi
E thash dje, se festën e flamurit e festojm edhe ne në Mergim,...

28.11.2020  

Kthimi im sot në këtë ditë feste, në shtetin ligjor ku vetëm ligji është zot
Unë si gjithëherë edhe sot, Kosovën ende po e la pa...

27.11.2020  

Më rastin e festës tonë kombëtare 28 Nentori erdhi edhe një akt Nentori ...
Më rastin e festës tonë kombëtare 28 Nentorit...

26.11.2020  

Shpesh po ndodh kur edhe në kënaqësi diçka po na mbështjellët më të zi
E keqja jonë në esencë nuk po ndryshon, edhe në...

26.11.2020  

Një alarm për ne se si nuk ndertohët demokracia e as shteti juridik
Në shtetin ku funksionon ligji e jo politika mbi ligjin, nuk mund...

25.11.2020  

Shumë zyrtar tone udhëtojn Pejë- Prishtinë që është njësoj si Shkup-Prishtinë
Udhëtimi Shkup–Prishtinë është jo vetëm...

25.11.2020  

Edhe heshtja ndaj perfoljës dhe akuzës nuk është larje më arsyetim se nuk ja vlen të merresh më ta
E di se perfoljët, shantazhi dhe akuzat shterpë në vendin...

24.11.2020  

Xun Çetta mysafir për debat në ,,Istogu Chanell” 23.11.2020
Këto ditë në Kosovë pata rastin të jem mysafir...

19.11.2020  

Fati i Mëregatës mund ta pësoj fatin e rimëkëmjës ekonomike, shumë fjalë e asgjë
Sot 19.11.2020 në seancën e kuvendit të Kosovës u...

18.11.2020  

Dje isha mysafir ku u nderova dhe do doja ti kem nderuar në këtë emision TV Malisheva
Kështu paralajmërova mbrëmë por deshtova, sa...

17.11.2020  

Mysafir ku u nderova dhe do doja ti kem nderuar në këtë emision TV Malisheva
Këtu mund ta percjellni TV Malisheva, mysafir i së cilit...

17.11.2020  

Virusi i shantazimit në Kosovë e ka kaluar pandeminë, këte të keqe jeta e qytetarit po e ndin
Vendin e ka vërshuar shantazhimi më shumë se kurr, nuk...

17.11.2020  

,,Intelektualët” me libra si dukje në vitrinë a vet fluturojn në lendinë, Mergata këtë krim po e ndinë
Mbrëmë ma dergoj një miku imë në mesazh...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]